Akiknek nincs keresetük, milyen pénzt kapnak és mennyit?
17:53
Minek minősítesz engem???Ha valaki gyermeket vállal, akkor miért nem gondolkodik előre???
Kéregessünk gyerekruhát, segélyt, anyaságit, miegymást, majd lesz, ahogy lesz alapon?Menjél már...
Gyes és családi pótlék, illetve az egyszeri anyasági támogatás, de ezt már az előttem szólók leírták:)
Nekem is kevés a munkaviszonyom, csak a sulit még beszámítják, így lesz meg a gyed, egyébként nekem sem lenne meg. Viszont ennek ellenére is boldogan és nagy szeretettel várjuk a Picikénket!:)
Viszont a "szép jövő" írójának csak annyit szeretnék mondani, hogy vannak olyan kismamák, akik például még tanulnak és emiatt nincs munkahelyük, munkaviszonyuk. Babát várva pedig szerinted ki vesz fel?
Sajnos, a mai világban még az is előfordulhat, hogy te dolgozol, de egyszer csak a munkáltatód, vállalkozó csődbe megy, vagy határozott idejű a munkaviszonyod és nem fogják a két szép szemedért megújítani a szerződést, hogy légyszi hagy dolgozzak még a GYED-ért...
Tudod, vannak olyan emberek, akik nem kockáztatnak egy abortusszal...
Vannak olyan ismerőseim, akiknem hiába volt munkájuk, nem vetette fel őket a pénz, vagy egyetemről mentek el babázni (munkaviszony nélkül)viszont a babának mindent megadnak, mert meg akarják adni és ez a lényeg!!!!!
17:53-as vagyok, köszönöm, hogy ennyien "mellénk" állnak. Nekem sincs meg az egy évem, tudatosan szerettük volna a babát, nem pedig becsúszott. Az a helyzet, hogy Te ne minősíts minket, mert nem ismerheted az esetleges családi hátteret, lehet a férjem milliárdos, úgyhogy ha nem a kérdésre válaszolsz, inkább menj a dolgodra és ne írogass feleslegesen.
Szerintem mindenki MAGA döntse el, hogy mikor vállal babát, és ilyen "emberek", mint Te Ne ítélkezzenek SENKI felett!!!!
Megint terhes es ugyanugy nincs keresete :-D
Vajon mi masert...Es igen,pont annyi mint 4eve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!