Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom nem szereti fogni a...

Párom nem szereti fogni a pocakom, nem érdekli hogy rúg a baba. Van még ilyen apuka?

Figyelt kérdés
Az enyém nagyon szereti kommentek kíméljenek! :) Még irigy leszek, nekem ugyanis ez nagyon rosszul esik. Van már egy kisfiúnk, nála is mindig azt mondta, hogy ne erőszakoskodjak, hogy fogja meg, őt nem érdekli. Csak olyan rossz, hogy nem oszthatom meg vele ezt az érzést. Egyébként kiválló apa, nagyon jó férj. Csak ebben olyan furcsa. Más hogy éli ezt meg?
2011. febr. 11. 13:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az én párom már az elejétől kezdve simogatja a hasamat, meg beszélget is a babához is. Én nem mondom neki soha, de ő mindennap ezt csinálja. Úgy látszik minden férfi más.

16 hkm

2011. febr. 11. 14:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Érdekesek a pasik. Az én férjem minden este készenlétben áll a szívhanghallgatóval, hogy kicsit meghallgassa a Pöttömöt. :)

De a környezetünkben sok anyuka panaszkodik, hogy a férjüket nem érdekli a pici. Pedig biztos érdekli őket, csak valahogy máshogy jár az eszük. Majd akkor lesznek oda, meg vissza, amikor megszületik a baba. :)

2011. febr. 11. 15:03
 13/19 anonim ***** válasza:

enyem detto volt.

ugy nyilatkozott hogy neki ez fura,nem eroszakoskodtam vele,ha nem nem.

inkabb ratettem valamit a hasamra es azt neztuk hogyan mozgatja a aba a targyat.

2011. febr. 11. 15:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, most már én is látom, nem vagyok egyedül ezzel. :)

Néha megfogja, mikor mondom neki, de látom, hogy annyira nem érdekli. De ő ezt mondta is nekem, hogy szívesen kipróbálná a terhességet, mert így nem tudja teljesen átérezni azt, amit mi érzünk.

2011. febr. 11. 16:52
 15/19 anonim ***** válasza:

Leírom, hogy nálunk mi változtatta meg a párom és mitől lett érdeklődő:

1. Többször bevadult a fiam esténként a pocakomban, hiába simogattam - semmi. Megkértem a párom, hogy kicsit simizze meg, vagy csináljon vele valamit, mert én nem tudom megnyugtatni. Unottan rátette a kezét a hasamra és kb. fél perc után a fiunk abbahagyta a vergődést. Mondtam apának, hogy ő nyugtatta meg és biztos tudta a gyerkőc, hogy ez az apukája volt.

2. Mielőtt hazaér a párom a fiam nagyon beindul - szoktam mondani, hogy biztos nagyon várja már, hogy apa megérkezzen és halhassa a hangját.

E szituk óta beszél hozzá, simogatja a hasam, mert elhitte a feltételezéseimet! Ők is nagy gyerekek, akiket be kell vonni a játékba. :)

Próbáljátok ki!

2011. febr. 11. 17:50
 16/19 anonim válasza:
Az én férjem -a baba apukája- elköltözött, válni fogunk. Egyáltalán nem érdekli a baba, még telefonon sem érdeklődik. 17 hetes vagyok, szerintem ő még ezt sem tudja. Tudom, hogy nem vigasz, de a te férjed legalább melletted van. Boldog babavárás kívánok!
2011. febr. 11. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, már egy olyan kérdéskör sincs itt amire ne szólna be valami oktondi tóni.
2011. febr. 12. 00:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg te vagy béna...

Nem is ismered a férjeinket. Attól, hogy nem fogdossa a hasam, még lehet különb is, mint a tiéd. Bár ha téged elvisel...

2011. febr. 12. 00:55
 19/19 anonim válasza:
Az én férjem sem simizi a hasam, nem beszél hozzá. Szerintem egyszerűen nem tudatosult még benne, hogy ott a pocakban valóban egy kis élet van. 22 hetes vagyok, persze nekem is borzasztó rosszul esik, de remélem ez változni fog!:) Ha van valakinek ötlete, hogyan lehet bevonni a másikat, várom a tippeket! Legalább már látszana ha mozog a baba, akkor látná ő is, de egyelőre csak én érzem.
2016. máj. 29. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!