Párom nem szereti fogni a pocakom, nem érdekli hogy rúg a baba. Van még ilyen apuka?
Az én párom már az elejétől kezdve simogatja a hasamat, meg beszélget is a babához is. Én nem mondom neki soha, de ő mindennap ezt csinálja. Úgy látszik minden férfi más.
16 hkm
Érdekesek a pasik. Az én férjem minden este készenlétben áll a szívhanghallgatóval, hogy kicsit meghallgassa a Pöttömöt. :)
De a környezetünkben sok anyuka panaszkodik, hogy a férjüket nem érdekli a pici. Pedig biztos érdekli őket, csak valahogy máshogy jár az eszük. Majd akkor lesznek oda, meg vissza, amikor megszületik a baba. :)
enyem detto volt.
ugy nyilatkozott hogy neki ez fura,nem eroszakoskodtam vele,ha nem nem.
inkabb ratettem valamit a hasamra es azt neztuk hogyan mozgatja a aba a targyat.
Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, most már én is látom, nem vagyok egyedül ezzel. :)
Néha megfogja, mikor mondom neki, de látom, hogy annyira nem érdekli. De ő ezt mondta is nekem, hogy szívesen kipróbálná a terhességet, mert így nem tudja teljesen átérezni azt, amit mi érzünk.
Leírom, hogy nálunk mi változtatta meg a párom és mitől lett érdeklődő:
1. Többször bevadult a fiam esténként a pocakomban, hiába simogattam - semmi. Megkértem a párom, hogy kicsit simizze meg, vagy csináljon vele valamit, mert én nem tudom megnyugtatni. Unottan rátette a kezét a hasamra és kb. fél perc után a fiunk abbahagyta a vergődést. Mondtam apának, hogy ő nyugtatta meg és biztos tudta a gyerkőc, hogy ez az apukája volt.
2. Mielőtt hazaér a párom a fiam nagyon beindul - szoktam mondani, hogy biztos nagyon várja már, hogy apa megérkezzen és halhassa a hangját.
E szituk óta beszél hozzá, simogatja a hasam, mert elhitte a feltételezéseimet! Ők is nagy gyerekek, akiket be kell vonni a játékba. :)
Próbáljátok ki!
Hát szerintem meg te vagy béna...
Nem is ismered a férjeinket. Attól, hogy nem fogdossa a hasam, még lehet különb is, mint a tiéd. Bár ha téged elvisel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!