6+0 hetes terhességnél üres petezsák= missed ab? Egy hematoma is van felette.
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 18:51
1/12 anonim válasza:
Szia!
Haematoma = vérömleny, ami felszívódhat! Megütötted magadat vagy elestél?
Sokat kell pihenni, ami fekvésből álljon!!!
Nem szabad idegeskedni!
Duphaston nem írtak fel?
Szedj Elevitet és Magne b6-ot!
Sok pihenés és bízzál benne, hogy 2 hét múlva lesz szívhang, csak még lehet, hogy túl picike!
Kitartást!!!
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Úgy örülök, hogy biztató és nem vészjósló válasz érkezett, mert nagyon szomorú vagyok így is. Nem tudom mitől alakult ki, állítólag gyakori, de ez nem vigasztal. Lehet, hogy azért nem látott többet, mert telt hólyaggal mentem hüvely uh-ra? Mondta, hogy legközelebb üres legyen, mert nem látni rendesen.
2011. febr. 10. 19:23
3/12 A kérdező kommentje:
Ja, utrogestant, rutascorbint és magne b6-ot szedek, igyekszem pihenni, de egy 16 hós mellett nehéz.
2011. febr. 10. 19:24
4/12 anonim válasza:
en azt mondanam hogy keszulj fel a legrosszabbra mert ha ures a petezsak akkor baj van...persze ez attol is fugg hogy mikor volt peteeresed de ha felidon tul volt akkor is latni kell mar valamit ilyenkor
5/12 anonim válasza:
Tesómnak 7 hetesen nem láttak semmit, de minden teszt és vérvizsgálat szerint terhes volt. 2 hét múlva meglett :). Ne aggódj, lehet, hogy túl korán mentél dokihoz. Reménykedj és törődj sokat a 16 hóssal! :) 27hkm és egy 17 hós anyukája
6/12 anonim válasza:
Én 5 hetesen teszteltem 2 csíkosat,de a doki azt mondta 8 hetesen menjek mert csak akkor lát valamit,pont azért mert addigra beindul a szívműködése.Alig bírtam kivárni és tudod mit mondott nem várt után 8.héten,h 6-7 hetesnek felel meg a Babám!Szóval szerintem bizakodhatsz és valld meg, hogy ott a Baba.A szavaknak teremtő erejük van:)
7/12 anonim válasza:
Nekem is csa petezyákot láttak 6 hetesen, 2 hét múlva hívott vissza, akkor leszek a kilencedik hétben. Azt mondta a doki, hogy minden rendben van és ne aggódjak. Szerintm is merj bízni benne, hogy minden rendben, csak még picike a babád. Ennyit számít, hogyan interpretál a doki bizonyos dolgokat...
8/12 anonim válasza:
6+0 hetesen még simán lehet üres. de a lényeg: az orvos mit mondott? hiszen ő ismeri a gépek érzékenységét, ő ért ehhez jobban. arra alapoznék. nekem már 7+ pár naposan sem látott SEMMIT, de mivel mondta, hogy ez csak egy ócska hasi uh, ne foglalkozzak vele, ezért az ő szavaiban biztam. elküldött másnapra külön szonográfushoz profibb géppel és ott már mindent láttak , amit szokás ennyi idősen.
9/12 anonim válasza:
Első vagyok. Mi van Veletek azóta?
Várom a válaszodat!
Üres hólyaggal kell menni, (de előfordulhat, hogy önhibádon kívűl telivel mész! Én a kötelező 12 hetes genetikai UH-ra telivel mentem és nem is tudtam élvezni, de nem akartam elkésni)!
Az vigasztaljon, hogy a doki is azt mondta, hogy "nem látni rendesen".
Sok boldogságot!
10/12 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnál. Duplájára nőtt a petezsák, de sajnos üres. Missed ab. Csütörtökön befejezik... Köszi az érdeklődést!
2011. febr. 15. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!