Mit tegyek ha már most rettegek a barátnőm látogatásától? (többi lent)
Arról van szó,hogy egyre jobban idegesít a barátnőm aki minden találkozásunk alkalmával megjegyzi ha majd kijön a baba úgy megnyúzza és szét puszikája.Engem már most a hideg ráz a puszta gondolattól,hogy az arcát és a kezét puszilja a babámnak holott még a férjem sem csókolgatta egyik babánk arcát kezét sem csak a feje búbját.Tudom biztosan így csinálná a barátnőm mert már láttam ahogy a másik barátnőm babájával is ezt csinálta.Mellesleg jegyzem meg a barátnőm akitől rettegek dohányzik és időnként herpesze is van ami nem akadályozza abban ,hogy bárkit is végig csókoljon.Most tisztázzam vele ,hogy én nem szeretem ha valaki csókolgatja és nyomorgatja a babámat vagy majd ha már meg lesz a baba és jön látogatni?
A 8 éves lányom meg tud lógni a nyálas puszijai elől de a 6 éves fiamat mindig elkapja.Én már szóltam neki,hogy sem én sem a gyerekek nem szeretik ezt de ő nem foglalkozik vele.
34 hkm
már most mondd neki.
pláne, ha nem akarja megérteni, akkor mondd el minden egyes találkozáskor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!