Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sz. Fehérváron a Nővédelmi...

Sz. Fehérváron a Nővédelmi központban tudnak adni uh képet a babámról? 13 hetes babás vagyok

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, hát ha pont abba vizsgálóba mész be ahol a géphez van kapcsolva nyomtató akkor minden további nélkül adnak!

Ezt onnan tudom, hogy amikor én voltam kb. ennyi idősen én is kértem, de pont abba voltunk (3-as) ahol nincs nyomtató.....

Tehát lutri! De drukkolok, hogy legyen!!

üdv. 25 hetes kismama

2009. febr. 10. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy tudom,ahogy az előttem szóló, 500 Ft-ba kerül egy kép.
2009. febr. 10. 15:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi lányok!

Én az 1-esbe járok az Ifj Nagyhoz holnap pont megyek a táppénzes papírom miatt, majd megkérdezem...

2009. febr. 10. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első vagyok! 500 Ft???? tényleg? Én azt nem is tudtam!

De anno, én is az ifj. Nagyhoz jártam, és Ő ingyen adott! (ez 1999-ben volt!)

Kiváncsi leszek! azért ha feljösz még írj!

2009. febr. 11. 07:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma voltam, de azt mondta az orvos, hogy rossz a nyomtató, úgyhogy térjünk vissza a témára a 18 hét körül. Lehet, hogy addigra jobban is fog látszani. Addig még van egy kis időm izgulni, hogy vajon, hogy is nézhet ki...
2009. febr. 11. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!