15 hetes terhes vagyok. Derékfájásra mit használhatok?
Attól függ, milyen tipusú fájásról van szó. Ha a terhesség miatti, akkor én inkább kismama tornát javaslok illetve kismama jógát, attól gyorsan rendeződik a helyzet. Nekem bevált.
Ha más jellegű (pl. izületi stb.), akkor én mindenképpen megkérdezném az orvosomat, hiszen mindenki más, a terhesség alatt is egyénenként változó reakciókat válthat ki bármely gyógykészítmény...
Nekem izületi gyulladásom van , megkérdeztem, gyulladáscsökkentő kenőcsöt lehet használni. ESte párom bemasszírozza óvatosan, másnpara jó lesz. Utána használhatsz szintentartásra richtofitot mondjuk.
De valóban , ez helyikezelés, az okot kell megszüntetni. Mindenképp tornázz, mozogj, erősítsd az izmaidat!!
Erőspaprikaoljat.Fogsz néhány száraz hegyes iros erőspaprikát,beletöröd egy üvegbe,és öntesz rá annyi olajat,hogy ellepje.Ezt addig érleled,forgatod,míg szép piros nem lesz az olaj.(Olyan 1-2 nap.)Aztán leszűröd.Párod este bemasszírozza a fájó területet.Utána körbeteker folpackkal,majd a pocin felhúzod,összgyűröd a pocid felett, mert baba nem szereti a fülledtséget.Így térsz nyugovóra.Reggel lezuhi.Ezt kell tenni kétnaponta.
Lehetséges mellékhatások:
1, kicsípi a bőrt:erre a körömvirágkrém a legjobb bőrnyugtató
2, valami ruhanemű olyan lesz:ecetes olló,mert szinte lehetetlen kimosni
Azért próbálj meg házi erőspaprikából olajat készíteni,mert az mindenféle vegyszertől mentes volt,nem úgy mint esetleg a bolti fűzérek.Azt kerüld,mert ki tudja mi szívódna belőle a bőrödbe.Én is azt használom,és remekül eltünteti a derékfájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!