Erik vagy Noel? Nektek melyik tetszik a jobban?
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 13:44
11/15 anonim válasza:
Sok Erik van a c, mint etnikum között, így inkább Noel, bár az sem jobb...
12/15 anonim válasza:
Az én fiam Noel. 8 éves és rajta kivül nem sok noel van a városban, pedig megyeszékhely.
Az iskolában rajta kivül nincs is
13/15 anonim válasza:
Hát a kérdés kiírásával nem mész elöbbre. :) Persze, hogy megoszlanak a vélemények, mert minden embernek más a véleménye,izlése. Tehát azt add neki, amelyik Nektek a pároddal jobban tetszik. Én például most már a családban sem kérdezem meg a véleményeket kislányunk leendő nevéről, sőt csak a párom a nagylányom és én tudom. Mert eddig akármilyen nevet mondtam, biztosan valaki megkritizálta. Igy mindenki akkor tudja meg, amikor megszületett, akkor már úgysem fogják azt mondani, hogy de ronda neve van ennek a gyereknek. :)
14/15 anonim válasza:
Gondolom már nem aktuális a kérdés, de én az Erikre szavaznék. Úgy gondolom, hogy egy nagyon karakteres név, ami minden korosztályban megállja a helyét.
egy Erik és egy Boglárka anyukája :)
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Így van nem aktuális, de Erik lett a kisfiam neve. :-) Most már 13 hónapos... :-) Szerintem szép nevet választottunk mind a ketten. :-)
2012. júl. 6. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!