A 18. heti uh-n fiút mondtak és mégis kislány lett?
Figyelt kérdés
Nálunk a sima kórházi (2d)uh-n 16. héten kislányt láttak , a 19. héten elég biztosra mondta a doki a fiút, azóta nem voltunk uh-n.
Már van egy kislányunk és egy kisfiunk, így a baba neme teljesen mindegy, csak a kíváncsiság hajt.
Van akinek ezek után 4d-n mégis nunis lett?
2011. febr. 6. 21:31
1/4 anonim válasza:
Nekünk lányt mondtak a 35 hétig. Akkor először fiút, és fiúnk született.
Tévedni nagyon könnyű, addig ne éld bele magad, amig meg nem születik a baba. Érhetnek meglepetések szüléskor is!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Tényleg a 35.hétig kislányt végig?
4d-n is voltatok és ott is lányt láttak?
Akkor gondolom már vásárolgattatok lányos cuccokat is, nem?
2011. febr. 6. 22:07
3/4 anonim válasza:
Amikor látnak valamit a pici lábak között, arra kevés az esély, hogy "eltűnik". Tehát, ha lányt jósolnak, akkor lehetséges, hogy csak később veszik észre a fütyit, de ha korábban látnak fütyit, akkor nagy eséllyel FÜTYI :)))
4/4 anonim válasza:
barátnőmnek végig azt mondták hogy lánya lesz(4D UH nem voltak)és berendezték a lányszobát,csupa rózsaszín....és mikor megszületett mondta a doki hogy segít festeni ha úgy gondolja mert itt bizony kisfiú lett.Majdnem rosszul lett a barátnőm.Akkora sok lett ez neki,hogy szerintem senki nem élhet át ekkora meglepetést....Párjának nem az volt a legfontosabb mint ilyenkor a kispapáknak hogy TAJ kártya...meg stb.hanem rohangált a baba boltokba cserélni vissza a ruhát kékre.De sajna nem sok blokk maradt meg:(Én 18 hetes megtudtam hogy fiú és akkor mondtam a dokinak hogy addig el nem megyek innen míg a kukiról nem kapok képet:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!