Milyen nevet adjam a lányomnak? Panka vagy Stella?
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 15:26
11/28 anonim válasza:
ha mindkettő megy a vezetéknevéhez,akkor akár mindkettőt adhatod neki.Ha ezt nem akarod,én a Stellára szavazok.
12/28 A kérdező kommentje:
köszi:)elég nehéz nevet választani pedig látjátok én csak 2 névben gondolkodom . de már miota:)38 hetes vagyok
2009. febr. 9. 15:34
14/28 anonim válasza:
Az én párom barátjának a neve Stellan ha a babónk fiú lenne ezt a nevet adtuk volna neki.Tudom hogy nem jön ide de azért elmondtam és én is a Stellara szavazok.
Boldog Baba várást!
2 hetes babó anyuja:)
15/28 anonim válasza:
PANKA!!!!
mi a vezetéknév ha megszabad kérdezni?? attól sok függ..
de add neki mindkettő és nincs gond.
16/28 anonim válasza:
Szia! Ha nekem kislányom lesz "Laura Panka" lesz. Látod? Nekem is tetszik a Panka...Szerintem mindegyik aranyos.
13 hetes kismami
18/28 anonim válasza:
Nekem ha lesz egyszer lányom, Stellának fogom hívni.Legyen már a tiéd is Stelli.Nagyon szeretem ezt a nevet.Minden jót
19/28 anonim válasza:
Majd a szülőszobán ha kéri a doki a babád nevét,gondolj majd erre az oldalra.:) 16:07-es voltam.
20/28 anonim válasza:
Stella
Boldog Baba várást!
25 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!