Holnap megyek fogorvoshoz és kapok érzéstelenitő injekciót! Fáj a fogam! Árthat az injekció illetve milyen fájdalomcsillapitót szedhetek be? Algoflexet?
Nem írtad hány hetes terhes vagy. A fogorvos a 20 hét leleltéig nem tömi be a fogad. Engem legalább is nem válalt el mert azt mondta a 20 hét után injekciózhat.
Paramax Rapidot 500mg bevehetsz.
Szia!
Én azt hallottam,hogy egyáltalán nem árt a babának a fogorvos által használt érzéstelenítő!!!Ezt egyébként a védőnőtől kapott anyagban olvastam.De ezt majd biztos az orvos is el fogja mondani neked.Ne aggódj!
10 hetes kismami
Injekciót kaphatsz, nem árt a babának!! De a dokinak szólni kell, hogy babás vagy.)
Algopyrint javasolnak csak az orvosok, azt is indololt esetben és max napi 2dbot. Próbáld meg inkább tabi nélkül átvészelni:)
Szia!
Én pont azelőtt voltam fogdokinál, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Mivel már voltak furcsa tüneteim, mondtam neki, hogy lehet, hogy terhes vagyok. Végül nem kellett érzéstelenítés, mert csak egy kicsi, régi tömést cserélt ki. Viszont azt elmondta, hogy ha kellett volna érzéstelenítés, akkor sem ártott volna a babának! (Úgy fúrt, hogy mondta, jelezzek, ha fáj, mert akkor ad injekciót.)
A fájdalomcsillapítóról pedig a fogdokit kérdezd, neki tudnia kell, mit lehet és mi az ami használ is fogfájásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!