Mindig csinálnak rákszűrést terhesen? 10 hetes kismama vagyok, aszt mondták a terhesgondozóba hogy 12 hetesen vesznek rákszürést. Nem veszélyes ez? Félek tőle egy kicsit.
?? Tőlem nem vettek, hangsúlyozták, hogy ha terhes vagyok, akkor nincs rákszűrés, ha a pici 6 hónapos lesz, akkor vesznek. Az én anyum rákban halt meg, ezt a doki is tudta ( fokozottan veszélyeztetett vagyok) mégse vette le.
Szerintem ne engedd! Szűréskor bedug egy pálcikát a méhszájba, ha nem jól csinálja, még ki is nyílhat a méhszáj és elvetélsz. Kockázatos. Szóval, ha csak nincs valami nyomós indok, akkor szerintem tagadd meg. Menj el egy másik dokihoz. Hova valósí vagy?
34 éves vagyok.10 évvel ezelött szűlés után 6 héttel voltam méhnyakrákszűrésen.Terhesség alatt nem csinálta a doki.
Rá 10 évre,a múlthónapban voltam újra.Most is negativ.
Nekem mindig fáj ez a szűrés.Sokszor 3 napig is görcsölök utána.
Soha még csak gyulladás sem volt.
én mikor mentem a dokimhoz hogy terhes vagyok, akkor mondta, hogy mivel 3 hónappal azelőtt voltam rákszűrésen így nem vesz, de nem is ajánlotta!! (genetikus főorvos amúgy!). azt mondta, ha majd megszültem rá 4 hónapra megcsinálja!
én nem engedném!!!!
8 és fél hós kisfiú anyuja
Szia
Én 31 hetes vagyok rákszűrést nem csináltak pedig állítólag kellet volna mert a védőnő kereste azt a papírt a másik hogy a terheléses vérvételem eredményével a mai napig nem találkozott a védőnő de én se mivel rh- vagyok 2 havonta ellenanyag szűrésre kell mennem nos az utolsó óta egyszerűen felszívódott az a papír mert még a doki se találkozott vele és jövőhéten megint csinálni kell hát majd adnak új papírt még jó hogy mindenhova elküldenek és senki nem foglalkozik az eredményekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!