Mit tehetnék, hogy szóba álljon velem a barátnőm? Mikor elmondtam neki, hogy babát várok úgy tűnt, hogy örül. De azóta nem válaszol az SMS-eimre, nem hív, semmi, pedig előtte naponta többször is beszéltünk.
:(
10 hetes kismami
Talán elveszett a telefon.
hívd fel a munkahelyén.
Jó lenne megbeszélni mitől akadt ki...babát akart ő is??
Ha meg nem sikerül beszélni vele, hagyd őt...akkor nem igazi barinő.
Lehet, hogy teljesen más oka van. Ha tényleg a baba miatt nem beszél veled, akkor talán nem is olyan jó barátnő... De neked most nem kéne stresszelned magad, árthat a babának! Nyugodj meg, gondolj arra, hogy talán nem tud hirtelen mit kezdeni a helyzettel. Lehet, hogy féltékeny, vagy csak zavarban van. Ezer oka lehet, hogy miért nem fogadja a keresésedet. Várj egy kicsit, hátha ő fog jelentkezni!
Boldog babavárást!
Szia!
Szerintem mindenképpen tisztázd vele a helyzetet mielőtt bármi rosszra gondolnál.Lehet problémái vannak azért hanyagol egy kicsit.Ha a baba az oka akkor felejtsd el ezt a barátságot.
A babádnak az csak használ, ha törődsz a barátaiddal.
Keresd meg, vígasztald meg!
Állítólag Ő nem akar gyereket, bár szerintem olyan nő nincs.
Amúgy imádja a gyerekeket, és megtalálja velük a közös hangot. A másik meg az, hogy számíthatott rá, hogy hamarosan eljön ez az idő....és eljött.
Sajnálom a dolgot, mert hiányzik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!