Juniusi kismanák, hogy vagytok? Mocorog már a baba? Ki érzi a babáját aktivan és van olyan aki csak belső simogatást érez?
Szia!!!Én már 4hete érzem őt először csak néha,mostmár a nap minden szakában rugizik :))
Ha apa a kezét a pocakomra teszi akkor ő is érzi(vékony testalakatú vagyok)lehet hogy ez is számít!
Egy biztos az enyém nem simogat :))))
Mikorra vagy kiírva???
Én júni 17re:)
Üdv 22 heteske :)
Nagyszerűen, leszámítva, hogy egyre inkább érzem, hogy tágul a medencém, a tartó szalagok. Nem fáj, csak nem jó :)
A baba mocorog, leginkább reggel és este, napközben csak néha érzem. De egyre határozottabban, és úgy tűnik, reakcióképpen, a párom simogatására, hangjára :)
22 hetes kismami
Szia,
En jun 21-re vagyok kiirva, es kb 2 hete kezdtem erezni h neha belulrol kis simogatasokkal jelez a pici. Hatarozottan meg csak ritkabban ereztem, akkor is rovid idore. Apukaja eddig 1x erezte,nagyon orultunk neki. az elmult 2 napban kicsit lustibb, mondjuk en is tobbet jottem-mentem, lehet ezert nem ereztem annyira. Egyebkent szokott fajni a pocim, ami aztan elmulik es ujra visszajon. Nogyogyaszom szerint ez (is) normalis. Boldog babavarast! 21 hetes pocakos.
Sziasztok,
jun.4re irtak ki:)
Már több, mint egy honapja mozog a kicsi, hol aktivabb (ez a gyakoribb, jo erös már a kicsi), hol lustább.
A kedvem nagyon jo, szerencsére semmilyen panaszom nincs. Már egy-két kisebb dolgot vettem a picinek, olyan jo érzés:)
Mindenkinek további boldog babavárást!
Én is pont júni 12-*re vagyok kiírva,kislányom lesz és mivel második baba,elég korán éreztem a mozgását,este nagyon be szokott indulni pihinél,meg evések előtt-közben,biztos ő is nagyon várja a finom falatokat:))
Különben jól vagyunk csak az a fránya hát- és derékfájás ne lenne.Én már 6kg híztam,ez van.Te mennyit híztál,tudod már a nemét?
Én juni 8-ra vagyok kiírva. Már a 18. héttől érzem intenzíven a mozgását. Mindig tudom, hogy mikor hogy fekszik. Pedig van kis fölös a pocin. Már kész kis vasgyúró. Nagyon erős baba. Aludni meg aztán nem sokat szokott. Max ha az idő rossz. De akkor se mindig. Eleven már most. Kicsit félek, hogy kint is ilyen lesz. :) Apukájával már legalább 2-3 hete kommunikál.
Azt tetszik nagyon, amikor háton fekszem és figyelem a mozgását, olyankor látom és érzem, ahogy feszíti kifelé a pocim és kinyomja a popóját a jobb oldalon. :) Most fejvégű a fekvése. Lent is sokat "dolgozik" a kezével és a fejével, de a lábával odafent már nagyon sokat rugdos. És mindenfele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!