Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valószinűleg 6 hetes terhes...

Valószinűleg 6 hetes terhes vagyok, ma megyek először orvoshoz, meg fog vizsgálni ahogy szokott, vagy pedig csak ultrahanggal nézi meg a hasamat?

Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor általában a kezével vizsgál meg, és nem hasi, hanem hüvelyi ultrahangot csinál majd! Gratulálok a babóhoz! :))
2008. jan. 29. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megvizsgál általában. Bár elvileg a "korszerűbb" dokik már az ultrahangera hagyatkoznak. de engem megvizsgált, aztán meg meg is nézett uh-n. De azóta csak egyszer vizsgált meg, és most vagyok 20 hetes.. nyugi fel a fejjel. Gratula!!! :)
2008. jan. 29. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam hüvelyi ultrahangot csinált csak.
2008. jan. 29. 12:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szia gratula a babához engem mindenféle képpen megvizsgált ahogy csak lehetett még tesztet is csináltunk ugyanis nekem a teszt nem mutatta ki a terhességet tudod náluk profibb cucok vannak de orvosa válogatja lehet hogy uh-t még nem is csinál mert életjel csak 6-7 hetesen jelentkezik addig csak a petezsákot látják ami akkor jó ha éles de nem kell agódni biztos ok lesz minden na jól felkészitettelek :)
2008. jan. 29. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 6 hetesen még nem tudtam, hogy terhes vagyok és elmentem dokihoz, aki megvizsgált ÉS NEM VETTE ÉSZRE! Rá egy hétre derült ki és akkor már választottam egy másik dokit, aki szintén megvizsgált és hasi uh-ot csinált! 9 hetesen hívott vissza hüvelyire....és akkor kaptam meg a papírt ami igazolta a terhességet!
2008. jan. 29. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
engem először kézzel megvizsgált, a méhem méretére, keménységére volt kíváncsi, utána hüvelyi uh-t csinált, megállapította, hogy a baba mérete alapján 5-6 hetes terhes vagyok. azóta kétszer nézett meg uh-n, 8 hetesen és 11 hetesen.
2008. jan. 29. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
az alapos dokik kézzel is megvizsgálnak, mert megnézik a méhet és a méhnyakat, hüvelyt is! nem csak az uh a fontos!
2008. jan. 29. 14:07
 8/8 anonim válasza:
Én is 6 hetes vagyok, tegnap voltam. Csak hasi uh volt, már ver a kis "szívkezdeménye". Az első gyerkőcnél is ez volt a helyzet. Elég sovány vagyok, így is minden tisztán látszik, nincs szükség hüvelyi uh-ra. Az orvosom nem nagyon szereti "bolygatni" a babát, két-három havonta vizsgálta a méhszájat.
2008. jan. 29. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!