Hányadik héten mutatható ki a baba neme?
Figyelt kérdés
2007. jún. 2. 20:10
2/5 anonim válasza:
Én 16. hetes voltam, amikor megmondták, hogy fiú, igaz, akkor még csak valószínű volt, s aztán mindig mondták a fiút, és az is lett. Bár ha valakinek van természetgyógyász, vagy gyógyító ismerőse/aki energiával foglalkozik/, esetleg látó ismerőse, az már egész korán meg tudja mondani, az én sógornőm még szinte épp csak megtudta, hogy terhes, pár hetes volt, mikor ez a rokon "látta", hogy lány lesz, így is volt.
3/5 anonim válasza:
Az én babám még a 22. héten sem mutatta meg magát. Csak a 27. héten tudtuk meg. De szerintem nem az a lényeg. Csak, hogy egészséges legyen.
4/5 anonim válasza:
18-19 héten már nagy biztossággal kimutatható a baba neme, de vannak olyan kis szégyenlősek akiknél akár a 22-24 hétig nem tudják megpillantani mert mindig takarásban vannak. Ha sűrűbben jársz ultrahangra biztos hogy előbb-utóbb kiderül. A fiammal 21 hetesen derült ki, a lányommal 19 hetesen, de 3D-s ultrahangon.
5/5 anonim válasza:
Nekem a 19. héten , 24. héten (3D-s) azt mondták valószínűleg lány. A 38. héten 98% hogy fiú , a szülés előtti napon lány. Az eredmény fiú lett. Szóval nem tudom mikor is biztos?! Mikor megszületett, de a lényeg, hogy egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!