12 hetes, 4 napos kismama vagyok. Néha szúrkal a bal petefészkemnél. Mitől lehet ez? Bajt jelent?
Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 09:49
1/5 anonim válasza:
Szia! Sokaknak fájdogál a hasuk és szúrkál is mint amikor futásnál kifáradnak. Azt hallottam, hogy ez attól van, hogy a baba és a méhed is nő, és a méh változásai, nem túl kellemes fájdalommal is járnak. Ha nem múlik akkor menj orvoshoz.
2/5 anonim válasza:
Szia! Azért fáj, mert tágul a méhed, hogy a növekvő babócának, magzatvíznek, lepénynek helyt adjon és amiatt ez a kellemetlen érzés. De megnyugtatlak, hogy fogod még érezni egy pár hónapig.:) (26. hetes kismama)
3/5 anonim válasza:
Ezzel nem kell orvoshoz menned! Ez teljessen normális és fog az még jobban is fájdogálni. Nő és dolgozik a méhed,nyúlnak a szalagok és ezeket mind érzed valamilyen formában. Én most vagyok 22 hetes,de az egyik oldalam szinte mindig szúr,vagy fáj egy kicsit, vagy fáj az egész alhasam,vagy bekeménykedik. Ezek nem elviselhetetlen fájások és normálisak. Nincsen semmi baj! Az orvosom azt mondta,akkor menjek ha vérzés van,vagy olyan hosszan tartó fájdalom,hogy már menni is alig tudok. Ne izgulj, inkább örülj,hogy dolgozik,növekszik benned valaki :) Gratulálok a babához!
4/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valszokat, megnyugodtam. Boldog babavarast Nektek is!
2008. jan. 29. 10:06
5/5 anonim válasza:
Szia,nekem is ezidőtájt szúrkált a bal petefészkemnél,meg a jobb oldalamon fájdogált, amikor mentem dokihoz megmutattam, megvizsgált, de nem talált semmit,mert nincs is semmi baj.Tényleg tágul, nő odabent minden,ne aggódj:-)
14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!