Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindeki máshogy érzi meg,...

Mindeki máshogy érzi meg, mikor mozog a baba?

Figyelt kérdés

18 hetes kismami vagyok.

Tegnap úgy éreztem,hogy Zsömim nyomakodott lent a köldököm alatt.

Bárkit kérdeztem,azt mondták olyan érzés,mintha csikizne.

Én nem így érzem,baj?

2008. jan. 29. 07:03
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Figyelj,én nem tudom,hogy más hogyan érzi,de én annaidején pillangóhoz hasonlítottam volna a pocimban.Mivel mindenkinek más jut eszébe egy érzésről,és te nem tudod átadni nekünk,hogy na ezt éreztem,ezt te mire hasonlítanád,így elég nehéz megmondani,hogy babát érezted-e.De ha az ösztöneid azt súgják,akkor valószínűleg ő volt.Mert emlékszem,amikor az első mozgásokat éreztem,akkor az ösztönök mondták,hogy na ez ő,magamtól rá nem jöttem volna.
2008. jan. 29. 08:51
 2/4 anonim válasza:
100%
én 15 hetes vagyok vékony és már érzem. olyan majdnem mint a bélmozgás. csak oldalranyomja magát mindig nekem. egy kemény puklika
2008. jan. 29. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Én most 22 hetes vagyok és 15 hét körül kezdtem apró hullámzásokat érezni. Ez olyan volt, mintha valami lenne a hasamban , ami kavarok íde-oda. Semmi határozott érzés, inkább csak olyan tudtam, hog yott van valami.

Aztán 17 hét körül kezdődtek a rúgások, amiket azóta is úgy érzek, mintha egy buborék kidurranna belül a hasamban. Mikor egy szélgolyó a belekben kavarog és végül kiér a nyíláson, ahhoz hasonló, csak feldurran:-)

Én is hallottam már mindenféle csikiz, meg madzagot húz meg miegyebet, de hidd el, pár nap és biztos leszel benne, hogy a babád érzed.-)

Baj semmi esetre sincs:-)

2008. jan. 29. 10:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!:)

Első babám és még tapasztalatlan vagyok!:)

2008. jan. 29. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!