Lehet, hogy elvetéltem? Aki tapasztalt már hasonlót, kérem segítsen!
3 hete kiderült,hogy gyermeket várok... Hétfőn elkezdtem vérezgetni... Orvostól orvoshoz rohangáltam. Volt, aki meg sem vizsgált, azt mondta, ez normális az első hónapban... Múlt pénteki ultrahangon 11cm-es volt a petezsák mérete, most szerdán 10 cm-t látottak az UH-n. Az orvosok nem mondtak szinte semmit, csak annyit,hogy ha durván vérzek, menjek vissza kontrollra. Tegnap iszonyatosan elkezdtem vérezni, be is mentem a Dél-Pestibe, ott megvizsgáltak, nem láttak semmi rendelleneset.
Ma egész jól voltam, nem fájt semmim, a vérzésem is lecsitult... De az előbb valami nagyon furcsa dolog történt. Rettenetesen megijedtem... Valami nagy darab akármi távozott a szervezetemből, de azt hiszem, nem csak alvadt vér volt...
Aki tudja, hogy milyen egy vetélés, kérem segítsen! Tudom,hogy szörnyű ilyesmire visszaemlékezni, de egyedül vagyok itthon, mert a párom dolgozik, és nem tudom, mit csináljak!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Őszintén sajnálom ami veled történt!:(
Remélem nemsokára hallunk rólad hogy újra babát vársz.
Nehéz ilyenkor bármit mondani....
Erőt és Kitartást Kívánok!!!!
Az orvos azt mondta,hogy nem biztos, hogy teljesen kiürül a szervezetemből minden... Ezért jobban járok, ha megcsinálják a műtétet.
Azt hiszem, most várunk így is, úgy is... Elég megterhelő volt ez az egész tortúra.
6 hetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!