36 hetes kismama vagyok! 2 napja lejött az aranyerem. A 36 hét alatt volt már 2-szer, de ennyire még nem! Nagyon fáj mikor megmozdulok! Kinek mi segített eltüntetni hamar?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 17:57
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem csak a Reparon kúp mulasztotta el, pedig én aztán tényleg mindent kipróbáltam! Használtam kenőcsöt is hozzá.
100%-ig nem múlt el (úgysem fog már szerintem szülés utánig), de sokkal jobb és már nem fáj egyáltalán.
Próbáld ki!
40 hetes km
2/7 A kérdező kommentje:
én is azt használom,de most nem érzek semmi javulást!
2011. febr. 3. 18:03
3/7 anonim válasza:
Én a Hemorid krémet használtam, mert sírtam már minden állásból leüléskor, de az ágyban való megfordulástól is... Ez mikor bekenem elkezdett csípni, majd melegnek éreztem, de kb 3 bekenés után, fél nap leforgása alatt elmúlt a fájdalom. Ez volt a 30.héten, azóta se a szülés után, se azóta nem fájt.
4/7 anonim válasza:
Nekem a Mastu segített. Mondjuk nekem nem fájt még, csak érzékeny volt rettenetesen. De így 2 nap alatt el is tűnt, azóta nem is jött vissza szerencsére. De szülés utánra már be van készítve a krém, hátha.
5/7 TKI Ibolya válasza:
Nekem nem jött ennyire elő mint neked de én az azulenol krémet használtam és jó volt.
34 hkm
6/7 anonim válasza:
Nekem se segített semmi, 1x csak magától nagyjából visszahúzódott, a szülésre rendbe jött...na de a szüléstől aztán úgy kijött, hogy hajaj, arra készülj szerintem, mert ha hajlamod van rá, akkor tuti kijön, de kb. nekem 2-3 hét múlva visszament.
jobbulást!
7/7 anonim válasza:
Nekem az első trimeszterben és a szülés után volt pokoli.
Az én tuti receptem: Hemorid kenőcs+Sperti kúp+Hamamelis c9-12-es homeós bogyó napi 2*5 golyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!