Milyen fiúnevet választanátok? Már 39 hetes kismama vagyok de még nem jutottunk dűlőre.
Figyelt kérdés
Vezetéknév Szeidel. Van már egy kisfiúnk, az ő neve Dominik.
Másodszor már nem olyan egyszerű fiúnevet választani.
Zsombor tetszik, de nem önmagában,kéne valami név még mellé. De melyik? :) Vagy a Zsombor helyett egyéb ötlet ?
Köszönöm mindenkinek aki hozzászól. :)
2011. febr. 2. 19:45
13/20 anonim válasza:
Szeidel Márton? A mi fiúnk is Márton lesz. :) Nekem nagyon tettszik ez a név :)
14/20 anonim válasza:
Nekem valahogy rögtön a Szabolcs név ugrott be. Szeidel Szabolcs :)
15/20 anonim válasza:
Szerintem jó a Zsombor, nem kell mellé semmi.
16/20 anonim válasza:
Az én fiam is Szabolcs :) Tényleg szép lenne nektek is : Szeidel Szabolcs. Ami még beugrott nekem az a Kristóf: Szeidel Kristóf....szerintem jól hangzik :)
17/20 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó hozzá a Botond.
18/20 anonim válasza:
Zalán. En d betuvel kezdodot nem adnek. Tul kemeny ugy a nev.
19/20 anonim válasza:
Sztem a Zsombor tökéletes hozzá,nekünk is az lesz! (ikres vagyok,a másik baba Levente lesz)
20/20 anonim válasza:
Nekem tetszik a Zsombor.Nálunk úgy néz ki, hogy Tamás lesz. Amilyen nevek nem tetszenek nekem: Bálint, Dávid, Bence, Máté ezek a tömegnevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!