Vérnyomáscsökkentő és terhesség?
20.22.
Az én esetemben ez sajnos nem igaz,hogy ha 1x előjön a toxémia,akkor kicsi az esély a következőre. Mivel alapból magas vérnyomásos vagyok,túlsúlyos is...és még a cukrommal is vannak gondok,így ,,törvény szerűen,, jön a toxémia,ha kell,ha nem... :((( Ezért is vagyok most hülyének nézve,hogy bevállaltuk a 3. babát is,de bízok a dokimban,magamban és a babánkban,hogy bírjuk majd,és minden a legnagyobb rendben lesz.Tény,hogy a másodiknál már enyhébb lefolyású volt a dolog,nem ment fel a vérnyomásom 200-ig,mint az elsőnél,itt megállt 170-nél.
Az első baba 36 hétre lett meg,korához képest fejletlen volt,újra kellett éleszteni,1 hónapig voltunk bent a kórházban,mire rendbe jött.A második terhességemet a 39.hétig kihúztam,de sok értelme nem volt már eddig húzni,mert mondhatni teljesen leállt a vesém és a májam...most váltottam dokit,mert ne szórakozzon senki Velünk.Ha érett a gyerek rá,és semmi haszna nincsen a bent létének mert annyira meszes a lepényem,hogy több oxigént kap kint mint bent,akkor fölösleges bent feküdnöm,és enni a sok gyógyszert a semmiért. Ez a dokim most kijelentette,hogy minden képen meg császároz a 38. héten. Nekem ez nyugtató...mert tudom,hogy kint jobb lesz a kis Fiunknak mint a pocakomban.
Most is 145 a vérnyomásom,ritkán megy lentebb,d ezt legalább tartja a 2 szem Dopegyt mellett. Diétázok,nem híztam csak 2 és fél kilót a 6 hónap alatt,elkövetek tényleg mindent hogy ne essen bajunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!