Az orvosom 12 ezret kér egy alkalommal a terhesgondozásért. Én sokallom. Tényleg sok? Mennyi az átlag egy vizsgálatért?
Figyelt kérdés
2008. jan. 28. 18:47
1/20 anonim válasza:
Szia! Én egy budapesti belvárosi magánrendelőbe jártam tavaly, ott 8000 Ft volt egy alkalom. Úgy tudom, 6000-8000 Ft között szoktak lenni az árak. Szerintem a 12000 Ft tényleg sok.
2/20 anonim válasza:
Húha! Te kétszer annyit fizetsz mint én! Szerintem ez sok, általában 5-6000Ft- szokott lenni.
3/20 anonim válasza:
én Pécsre járok egy doktornőhöz, ő 6 ezret kér egy vizsgálatért + 2 ezer az ultrahang
4/20 anonim válasza:
szeintem sok.én 7000-et fizetek és nagyon jó és ismert orvosom van. és a szülés sincs meghatározva hogy mennyit kér.azt mondja ki mennyit gondol...szerintem válts orvost.írj privibe és megadom az én orvosom elérhetőségét :) sok sikert
5/20 A kérdező kommentje:
Magánrendelésen voltam ugyan, de nem Budapesten, hanem Veszprémben. Hát sejtettem, hogy ez sok lesz...:-(
2008. jan. 28. 18:54
6/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: írtam privin, remélem, megkapod, várom a választ. Köszi előre is.
2008. jan. 28. 19:04
7/20 anonim válasza:
A tesóm Szolnokra jár magándokihoz, igaz, hogy nem ad számlát, de 3 e ft csak! :))
8/20 anonim válasza:
én sem kapok soha számlát, mégis 6 000-et fizetek
9/20 anonim válasza:
Budapesten van magándokim, egy átlagos alkalom 6000 ft.
10/20 anonim válasza:
Szerintem is sok. Én 5000-et fizetek a magándokimnak rendelésenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!