TKI Ibolya kérdése:
Mit lehet tenni aranyér ellen ha már kijött?
Figyelt kérdés
33 hetes vagyok és ma már egy picit vérzett is és utánna csíp.Lehet krémet kapni a patikában ami nem vény köteles és kismamák is használhatják,2011. febr. 2. 10:50
1/8 anonim válasza:
Van rá krém de nekem nem használt.Bepantennel kentem és szépen abba maradt a vérzés.Sajna amig nem szülsz meg addig nem is jön nagyon helyre.Nekem mind a 3 babámnál kijött de utánna mindig elmulik.Kellemetlen az biztos
2/8 anonim válasza:
Igen, vannak nagyon jó krémek, vény nélkül. A patikában meg tudják mondani, hogy mit használhatsz kismamaként is, de tudtom szerint egyik sem ártalmas.
Viszont legalább ennyire fontos (söt ez az alapvetö) a megfelelö étrend, ami mellett a székleted nem túl kemény, mert az erölködés csak rontja a helyzetet.
3/8 anonim válasza:
A vérzés megjelenése azt jelenti, hogy irány az orvos! A vér nemcsak az aranyér jelzőtüze lehet, más komolyabb belső betegség is figyelmeztethet ilyen módon.
4/8 anonim válasza:
Én a nőgyógyászomtól kértem tanácsot, ő a Mastu kenőcsöt javasolta. Bevált. Bár nekem nem volt még kint, csak kezdődő volt, de az 2 nap alatt el is tűnt.
5/8 anonim válasza:
Hideg vízzel öblítsd le azt a területet(nem kellemes, de gyorsítja a vérkeringést)+ intim torna. Nekem nem használt semmiféle krém, sem kúp. Csak ez. Szülés után is így múlt el.
6/8 anonim válasza:
Hemoridot használok-hűsít, mert kicsit mentolos és használ!
7/8 anonim válasza:
Én jó pár kenőcsöt használtam, de egyik sem használt...
6 hete szültem és most talán már jobb a helyzet, de még mindig nem múlt el.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 3. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!