Tegnap kezdodott hogy annyira faj a gyomrom, nem tudok enni vagy csak nagyon keveset. Meg csak 27 hetes vagyok, normalis ez ilyen koran? Mit tesztek h elmuljon es tudjatok enni is?
Figyelt kérdés
Ti is ereztek olyat hogy nem tudtok enni mert nincs hely a gyomrodban? Sot meg faj is a gyomor. Csak ugy?2011. febr. 1. 20:47
11/11 anonim válasza:
Szia, én voltam aki letorkoltalak a stílusért. Elnézést, de változatlanul azt mondom, hogy lehet úgy is szólni, hogy nem rémisztgeted a kérdeződ, mondjuk nem teszed hozzá, hogy a babád meghalt a 28.hétben... Ezt mondom úgy, hogy én ennél sokkal szörnyűbb történetet tudok róla írni, nem teszem. Fel lehet hívni úgy is a figyelmet, hogy azt mondod menjen el, neked volt, stb.... De a többi már a kérdező szempontjából felesleges és rossz hatású információ. Még egyszer elnézést ha ezzel megbántottalak, egyébként mielőtt "helyre teszel", a könyvem március végén jelenik meg HELLP címmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!