Tippelős játék, annak aki szereti, hány hetes a picuri, milyen nemű?
Figyelt kérdés
Egy kis játék, nagyon szeretem, és gondoltam bele viszek még néhány kérdést mert kíváncsi vagyok a kép alapján mire tippeltek:D Szóval hányadik hét? milyen nemű lehet? hány kg-ot hízhattam?2011. jan. 31. 18:33
11/21 anonim válasza:
14. hét, 1 kg-t híztál és kislány. :)
Sok boldogságot!
12/21 anonim válasza:
ha tudod a nemét, akkor legalább 16 hetes lehetsz... de annak meg nagyon kicsi a hasad. Nekem 12 hetes körül volt ekkora. talán kislány:-)
13/21 anonim válasza:
15 hetes, és szerintem kisfiú..:):):) Mikor tudtad meg a nemét, ha még ezt megkérdezhetem??? :):)
14/21 anonim válasza:
Jah utolsó vagyok, hízás: szerintem max 3 kiló.
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! a 2. genetikai Uh-n tudtam meg.jelenleg a pici fiú 28 hetes, nem húztam be a hasam, 8,5kilót híztam vele :)
2011. jan. 31. 20:27
16/21 anonim válasza:
Akkor hol a baba???????????
Nagyon vékony lehettél előtte.
17/21 anonim válasza:
ne már :))))) ezt nem hiszem el:)))) most ugratsz igaz ? :))))
18/21 anonim válasza:
Az en hasam minimum 3-szor akkora, minimum!!! Es 16 hetes terhes vagyok, 56 kg!!
19/21 A kérdező kommentje:
magas vagyok, széles a csípőm,hátrahajló méhem van,és első baba
2011. jan. 31. 23:03
20/21 A kérdező kommentje:
tényleg nem ugratok senkit,28 hetes:) anyukámat mikor ment szülni haza akarták küldeni, mert alig látszott a pocija :)
2011. jan. 31. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!