Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismamák hogy vagytok...

33 hetes kismamák hogy vagytok? Nektek is vannak "keményedéseitek"?

Figyelt kérdés

Nekem a hasam folyamatosan "keményedik", kétszer annyi magnéziumot kell szednem, mert eléggé kellemetlen. Vizesedek nagyon, a derekam fáj, ill. a hasam alja és a csípőm.

Nálatok mi a helyzet?

2009. febr. 7. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Én még csak 31 hetes vagyok, nem vizesedek, nem keményedik a hasam. A szeméremcsontomnál fáj.Terhességi diabéteszem van, így 160 g-os diétát kell tartanom ami borzalmas. Van előnye is : azóta nem vizesedem és még csak 6 kg-ot híztam viszont szenvedek.

Ilyenkor már sajna ezek vannak!

További boldog babavárást!

Sok sok kitartást!

2009. febr. 7. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
34 hetes vagyok, ég a gyomrom, ha 10 lépésnél többet teszek bekeményedik a hasam, de már feküdni sem igazán kellemes, de még a 6 hetet ki kell bírni. Könnyű szülést nektek és kitartást az utolsó hetekre.
2009. febr. 7. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi 32+2hetesek vagyunk.Sokat keményedek én is és eléggé bezárva vagyok így a lakásba,mert nagyon nehezemre esik a séta.Magnéziumot csak 2x1-t ehetek,mert a dokim szerint a magnézium mérgezést okoz és ne szedjek belőle sokat.

A vizesedés nálam is kezd előjönni,de nem vészesen.Már nagyon várom,hogy túl legyek rajta,valahogy olyan sokat rossz a közérzetem és én inkább ezt viselem nehezen,mert ezáltal olyan ideges ingerült vagyok,de lehet ez is más a finisnek tudható be.

2009. febr. 7. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:

en 19 hetes korom ota kemenyedek.ma toltom a 37. hetet es a terhesseg alatt tucatnyi magneziumot es mas bogyot szedtem sott meg korhazban is voltam. most mar nem szedek semmit es meg mindig csupan kellemetlenek a kemenyedesek de nem fajdalmasak. nem vizesedek de azert neha nekem is nyilal akkorakat a hasam hogy meg sem tudok mozdulni.

kitartas nincs mar sok

igyal sok vizet hogy ne vizesedj!

2009. febr. 7. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is van már 25héttől kezdve,most vagyok 32 hetes.Általában akkor mikor sokat lábalok de este is szokott amikor fekszem. Pedig hát szedem a magne b6. Derekam is szokott fájni ez már mindennapos dolog nálam.Reggelente úgy érzem mintha leakarna szakadni.Azt tudom mondani,hogy ezt már kibírjuk nem sok van már. könnyű szülést és jó egészséget kívánok nektek.
2009. febr. 7. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem a szemérem csontom fáj,de az kegyetlenül.Nem éreztem még keményedést,enyhén vizesedek,ami reggelre álltalában már nem látszik.3-4almát megeszek este és iszok kb.1liter vizet.Többször kimegyek este wc-re,de reggelre ujjászületek,és pár kiloval könnyebb is vagyok.
2009. febr. 7. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!