33 hetes kismamák hogy vagytok? Nektek is vannak "keményedéseitek"?
Nekem a hasam folyamatosan "keményedik", kétszer annyi magnéziumot kell szednem, mert eléggé kellemetlen. Vizesedek nagyon, a derekam fáj, ill. a hasam alja és a csípőm.
Nálatok mi a helyzet?
Én még csak 31 hetes vagyok, nem vizesedek, nem keményedik a hasam. A szeméremcsontomnál fáj.Terhességi diabéteszem van, így 160 g-os diétát kell tartanom ami borzalmas. Van előnye is : azóta nem vizesedem és még csak 6 kg-ot híztam viszont szenvedek.
Ilyenkor már sajna ezek vannak!
További boldog babavárást!
Sok sok kitartást!
Mi 32+2hetesek vagyunk.Sokat keményedek én is és eléggé bezárva vagyok így a lakásba,mert nagyon nehezemre esik a séta.Magnéziumot csak 2x1-t ehetek,mert a dokim szerint a magnézium mérgezést okoz és ne szedjek belőle sokat.
A vizesedés nálam is kezd előjönni,de nem vészesen.Már nagyon várom,hogy túl legyek rajta,valahogy olyan sokat rossz a közérzetem és én inkább ezt viselem nehezen,mert ezáltal olyan ideges ingerült vagyok,de lehet ez is más a finisnek tudható be.
en 19 hetes korom ota kemenyedek.ma toltom a 37. hetet es a terhesseg alatt tucatnyi magneziumot es mas bogyot szedtem sott meg korhazban is voltam. most mar nem szedek semmit es meg mindig csupan kellemetlenek a kemenyedesek de nem fajdalmasak. nem vizesedek de azert neha nekem is nyilal akkorakat a hasam hogy meg sem tudok mozdulni.
kitartas nincs mar sok
igyal sok vizet hogy ne vizesedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!