Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Idegeskedes miatt elhalhat a...

Idegeskedes miatt elhalhat a magzat?

Figyelt kérdés
az ejjel kellemetlen emlekek jutottak az exembe es nem birtam vissza aludni es megnyugodni, vert a gyomromban az ideg, es hiaba probaltam lenyugodni.11+4 hetes vaok es remelem hogy ez a mostani idegeskedes nem artott
2009. febr. 7. 07:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elhalhat a magzat sajnos. Van egy ismerősöm, összeveszett a párjával 8 hetes terhesen, és elkezdett vérezni, mentek az ügyeletre, de akkor már nem lehetett segíteni rajta.

De nyilván ehhez nem frusztráltság, nem is depresszió , vagy ilyesmi zaklatottság kell, hanem valódi, élesben történő veszekedés, aminek ott azonnal van nagy tétje, nem pedig visszagondolsz rá!

2009. febr. 7. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A én 2. babám (jelenleg 14 hetes 3 napos) iszonyú stresszben fogant, és megkérdeztem a dokim, hogy a stressz az veszélyes-e. Azt mondta igen, s ha nagyon komoly, akkor veszélyeztett terhesnek vesz, és rögtön kiír. Állítólag a stressz által termelt hormonok a veszélyesek, mert koraszülést eredményezhetnek. Nem akarlak ijesztegetni (hisz nem vagyok orvos), de gondolom, ez azért egy sokkal összetettebb folyamat, minthogy egy kis idegesség kiatt a baba másnapra elhaljon. Ha legközelebb mész a dokidhoz, hozd fel a témát, és vesézzétek ki. Nked is könnyebb lesz utána.

Üdv!

2009. febr. 7. 14:04
 13/16 A kérdező kommentje:
azt majd en eldontom h. mi korai es mi nem. es ha nem tetxik ne olvasd.errol ennyit
2009. febr. 7. 14:20
 14/16 anonim ***** válasza:
18%
szánalmas...
2009. febr. 7. 18:35
 15/16 A kérdező kommentje:
kopj le rolam. torodj es okoskodj az edesanyaddal.elkepexto h. mien buta emberek vannak, senki se kerdezte a velemenyet es szanalmasan okoskodik, tartsd meg magadnak, keress mast akinek kioxtahatod a jotanacsaidat
2009. febr. 7. 20:20
 16/16 vav22 ***** válasza:
100%

Szerintem meg az a szánalmas, hogy valaki a másik írásmódjából szűri le, hogy neki még korai a baba. Nekem se tetszik ez az x-ezés, egyéb rövidítéseket, pl. naon', vok', vmi' használok (csak nem itt) ez a felgyorsult korunk "vívmánya". Aki sokat msn-ezik, sms-ezik így rövidít, amellett, hogy én amúgy is villámgyorsan gépírok 10 ujjal vakon...

Amúgy nem tesz jót az idegeskedés, de nem hiszem, hogy ez lenne a fő oka a vetéléseknek. Próbálj megnyugodni.

Egy 14-15 hetes 20 éves kismama. (a korról még annyit, hogy a 30 éves sógornőm kora ellnére csapnivaló anyuka, és mintaanyának érzi magát, mert azt hiszi, hogy ha valaki idősebb az élből jó anyuka, baromság, nem korfüggő...)

2009. febr. 8. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!