Lehet-e szexelni a terhesség alatt?
Ha a nőgyógyász nem tiltja akkor nyugodtan lehet.:) Akkor fogja tiltani, ha szeretkezés alatt, vagy után vérzel.
A terhesség vége felé nehézkésebb a szex, de egy kis fantáziával, más pozicíó váltasztásával megoldható.
A terhesség végén ha begörcsölsz a szex után, vagy keményedik a hasad szintén tiltani szokták sz orvosok, nehogy beinduljon a szülés.
Szia!
Akkor is menjen el orvoshoz mindenképpen, hogy minden rendben van-e a jelenlegi babával. Inkább egy orvosi lecseszés, mint egy rendellenes terhesség. Különben is a kötelező vizsgálatokat el kell végezni. Nem kockáztassa a baba egészségét.
én pár napja voltam nőgyógynál,és erre a kérdésemre azt felelte,hogy a tehesség első 3 hónapjában inkább ne legyen szex,mert éppenhogy csak beágyazódott a baba,és a szex előidézhet vérzést,és nehogy vetélés legyen a vége.
Első 3 hónap után szabad a választás,azt mondta,de óvatosan csak.
Sziasztok!
Nekem azt mondta a doki, hogy veszélyes az első három hónapban, mert vetélést okozhat. Az orgazmus vérbőséget okoz ami veszélyezteti a babát.
6 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!