Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Feher folyasom van meg sargas...

Feher folyasom van meg sargas minden aldott nap pedig tisztan tartom mindig magam, megis az orvos mar megvizsgalt nem mondott semmit, meg elkuldte laborba is es semmi!Mit tegyek hogy enyhitssem kicsit?

Figyelt kérdés
Nem gomba.Egszeruen nemtudok tole megszabadulni. Mitol van? Ti is vagytok igy?
2009. febr. 6. 18:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ezt hívják terhességi folyásnak,teljesen normális! Nekem is volt végig,szüléssel elmúlt!
2009. febr. 6. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Hello!

Nekem is szinte végig volt, 3x vizsgálták a terhesség alatt, sem baktérium, sem gomba nem tenyészett ki! Iszonyat kellemetlen volt, naponta legalább 2 db tisztaságit használtam el. Már 3 hónapja szültem és semmi ilyesmi nincs! El fog múlni tutira!!!

2009. febr. 6. 18:44
 13/15 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek akkor megnyugodtam...marad a tisztaagi betet!Mar jo baratok lettunk az carefree-vel:D
2009. febr. 6. 19:04
 14/15 anonim ***** válasza:

na, én voltam a 3. meg az 5. "cuccos" válaszoló :)

Írjál privit nyugodtan ,majd holnap válaszolok rá, mert melózni fogok és most hulla vagyok, már nincs kedvem tovább gép előtt ülni, mert egész nap itt punnyadtam előtte. :D

Szóval nekem is egyszer a modik átalakították az egyik kérdésemet egy picit, már nem tudom miért, de rákérdeztem a kérdésemnél és mikor legközelebb jelentkeztem be az oldalra, mielőtt beengedett volna a kérdések főoldára, egy bazi nagy fehér háttéren egy üzenet fogadott, amiben magyarázatot írtak a moderátorok. :D Á, alig lepődtem meg! :) :)

2009. febr. 6. 21:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy örülök, hogy azt írták a többiek, hogy el fog múlni, mert nekem már tényleg az agyamra megy. Volt aki régebben azzal ijesztgetett, hogy szivárog a magzatvíz , rohanjak kórházba, mert el fogok vetélni, stb.... :-/ Én meg be voltam rezelve és hetekig idegeskedtem miatta, és kétszer is kenetet vetettem, hogy tutira nincs-e fertőzés stb...

Sőt, nekem egyszer annyira kizúdúlt az egész napos melóban való ülés után, hogy mentem fel a lépcsőn és mikor felértem az emeletre, elkezdett folyni és átázott a farmerom, át kellett öltöznöm... :-/ De csak egy golflabdányi alapterületen lett vizes vagyis cuccos a farmerom, utána nem is folyt egész éjjel. Mondom, nekem ilyen hol nem jön órákig, hol megindul mint egy vízesés.Persze nem ilyen durva a mennyisége, ezt inkább úgy értem, hogy érzem mikor csorog valami ki és már rohanok is a WCre megtörölni. De nyilván én is használok tisztasági betétet, anélkül ki nem lépnék az utcára, mert eláztatna a cucc, annyira váratlanul tud beindulni. :) Izgalmas, mi? Pár hete még suliba is pótnadrággal a táskámban, meg pótbugyival mászkáltam, annyira be voltam tojva, nehogy pont házon kívül induljon meg. hihi, de mondom, kiderült hogy ez tök normális terhesen :) Hát igen, a terhesség árnyoldalai, amikről nekem senki nem mesélt. :)

2009. febr. 6. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!