Most akkor a keményedés (fájdalom nélkül) is jóslónak számít?
Számíthat annak, ha azonos időközönként van, és legalább 40-60 másodpercig tart egy.
Van, akinek így indul, aztán később a fájdalom is felerősödik (igen-igen ritka esetben nem érez csak fájdalmat a kismama).
Amiről te írsz, azok már a szülési fájások nem?
Kezdek összezavarodni...
Jajj, kicsit késő volt, ne haragudj!
Igen, kissé összekevertem (pedig már kétszer szültem :o)
A sima keményedést én nem nevezném jóslónak. Én második babával már a 20. héttől keményedtem rendszeresen a végéig.
Tehát a keményedés nem jósló.
A jósló az keményedés+fájdalom, ami nem rendszeres és max. 20-30 mp egynek a hossza, és amir elsőre írtam, az a fájás valóban.
Viszont azt érdemes tudni, hogy ez a "klasszikus felállás".
Van, akinél pl. a rendes fájások sem jönnek perce pontosan, hanem mondjuk 2-5-7 percenként váltakoznak, vagy ilyesmi.
Biztosan fel fogod ismerni.
Hányadik hétben jársz?
A keményedés simán nem gond, így készülődik a méhed. Ha éltek még házas életet, orgazmuskor is erősen be tud keményedni, de ez nem baj.
Szia!
Köszönöm! Nekem is a 21. héttől vannak keményedések. Most járok a 34 - 35. hét között, de keményedés + fájdalom még nem volt. Az orgazmusos keményedés ismerős... :)
Amúgy 1. baba lesz.
Szép napot Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!