A párom tesója iker, de 2 petéjű.. Most babát várunk! Mekkora a valószinűsége, hogy nekem is az lesz?
Figyelt kérdés
nincs több iker a családban! !2008. jan. 27. 18:13
1/7 anonim válasza:
Annyi mint másnak,öröklés útján semennyi, az ikerterhesség anyai ágon öröklődik,vagyis ha neked lenne családban akkor lenne esélyed.
2/7 anonim válasza:
Az ikerterhesség anyai ágon öröklődik.De attól függeltenül még lehet esélyed ikerbabára,csak sokkal kevesebb.Tudom,hogy szép az iker baba,de én biztos hülyét kapnék,ha egyszerre két gyemeket kellene megszülnöm,illetve nevelgetnem.Egyszerre egy,azt majd néhány év múlva jöhet a második meg a harmadik.
3/7 anonim válasza:
Az ikerterhesség minden második generációnél jöhet elő. Tehát majd a ti gyereketeknek lehetnek ikrei. Nektek csak ugyanannyi esélyetek van, mint bárkinek.
Gratulálok a babához/babákhoz:)
4/7 A kérdező kommentje:
baba!!:) köszönöm!!:D
2008. jan. 27. 19:20
5/7 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Nekem a nagymamám 2 ikerpárt szült. Én vártam, de csak 1 baba van:) Mostmár az is elég:) Egy 38 hetes kismama
6/7 anonim válasza:
Nekem párom és a bátyja is ikernek indult, és a mama testvérei is ikrek, de nekem egy babám van 21 hete a pocimban pedig fel voltunk készülve az ikrekre:)
Nemrég azt hallottam, hogy anyai ágon öröklődik jobban , mint férfi ágon...
De az uh biztosan megmondja:-)
7/7 anonim válasza:
Szerintem 2 petéjűnél az anya a mérvadó, az, hogy az apa családjában mi volt, nem számít, mert neked érik 2 petéd. (De látom, hogy már megvan az "eredmény", sok boldogságot!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!