Szeretnék a párommal elutazni a családjához Nigériába, akkor 15 hetes leszek. Elutazhatok így Nigériába?
A nőgyógyászt az első 7 hetes kontrolon megkérdeztem hogy elutazhatok-e és azt mondta igen mert akkor túl leszek a kritikus első időszakon már. Viszont ma voltam a házi orvosnál, ő meg kiakadt hogy ez terhesen őrültség és ne tegyem. Már egy éve tervezzük az utazást, a jegyek is megvannak, közben ugy alakult hogy babám lesz aminek nagyon örülünk, de utazni is szeretnék...sok kismamát tudok akik repülőztek terhesség alatt, volt aki egész napos repülőutra ment is ment nagy hassal... de legjobban azért aggódok most, mert úgy tűnik hogy védőoltások kellenek ha valaki Nigériába utazik amiket szerintem én most biztos nem kaphatok, de párom családja szerint nem is kell mert már sok nem Nigeriai ismerősük utazott oda és nem lett semmi bajuk mivel fövárosról van szó modern körülményekről nem dzsungelről... Nem tudom mit tegyek, kérlek írjatok akik utaztatok Afrikai Ázsiai országokba
Esetleges rasszistákra nem vagyok kiváncsi.
Ja, köszi :D
Csak azt néztem, hogy februári... az évet nem :)
Kedves útolsó :) Közben megjártam Nigériát oltás nélkül, és épségben értem haza. Szúnyogrisaztó bio spray-t használtam nem csipett meg egy szúnyog sem. A babám azóta 5 hós és gyönyörű egészséges!
De valóban csak az imádkozás tartott meg néhány helyzetben, nem biztos hogy újra bevállalnám...
Szia! Én vagyok az a bizonyos utolsó! :)
Köszi, hogy válaszoltál!
Biztos nem lehetett könnyű Nigériában.. -főleg a kajálás része..- ..
Gratula a babához!!! :)Sok boldogságot kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!