Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes kismamák fejfájás...

19 hetes kismamák fejfájás nálatok is gyakori? Mozog már a pici? Megmutatta már nálatok magát a csöppség?

Figyelt kérdés
Most voltam uhn és hát a kisbabám igencsak szégyenlős nem mutatta meg magát bár lehet hogy a doki neki sem volt szimpatikus ahogy anyának:) mostanába eléggé elkezdett fájdogálni a fejem és nem tudom hogy mitől van van ez a tünet mindenkinél vagy lehet hogy valami betegség lappang bennem?az én picim már nagyon aktívan mozog
2011. jan. 28. 14:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én most csütörtökön megyek végre megint uhra és nagyon remélem hogy a saját orvosom végre meg tudja majd mondani hogy mi lessz a picúr én nagyon fiut érzek és állítólag a fiukkal nincsenek rosszul a kismamák hát nekem terhességi tünetem egyedül a fejfájás volt semmi más ja és egyszer volt még a teszt elött hogy megszédültem és hányingerem volt onnan tudtam hogy babás vagyok amikor mondtam a páromnak ő kinevetett és utána másnap amikor csináltam a tesztet nem gyözött bocsánatot kérni azóta is minden nap van egy kis idő amikor pocisimi van és beszél a picúrhoz ő nagyon lányt szeretne bár őt is csak az érdekli hogy egészséges szép baba legyen:) alig várom a juni 23 at. Ti magán orvosnál vagy sztk alapon fogtok szülni na most ezt nem is tudom hogy hogy van mert akihez járok nagyon jó ismerősöm sztk alapon van a dolog de ameik kórházba szülni fogok a sote 2 az nem a lakhelyemhez tartozó kórház tudnátok segíteni hogy ilyenkor mi van?
2011. jan. 31. 11:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Én most vagyok a 21.hétben sajnos a fejfájás nálam is többször jelentkezett.Mi is tudjuk a nemét.Kislányunk lessz.A 14 héten és a 18. is megmutatta magát:)Mondjuk a fejfájáson kivül szerencsére nekem sincsen más tünetem.(Persze nő a pocim:) Mindenkinek Boldog babavárást.
2011. jan. 31. 11:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vok ez lemaradt.Én a 16 héttől érzem a mozgást és én is leginkább esténként.Az elején elég gyengén éreztem de mostanábban már egyre erősebbe mocorog a drágám.
2011. jan. 31. 11:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia/sztok!

Nekem első fiú volt, második lány és most még nem mutatta meg magát. Nagyon szeretném, ha kislány lenne, de valamiért olyan érzésem van, hogy Ő fiú.

Fiammal rengeteget hánytam, úgy mint most. Lányommal könnyebb volt.

Irigyellek, hogy hetente megnézhetitek UH-on. Vagy 2 helyre jársz?

Ha nem magánorvos, szabad orvosválasztás van, így TB kártyával mehetsz oda szülni, ahová Ti akartok!

A fejfájásom nekem is gyakori.

13.héttől már kezdegetett mozogni a pici. Én azóta hallgatom itthoni szívhangfigyelővel.

Betegség nem lappang benned, ez miatt ne izgulj!

Én meg azmiatt félek, hogy miért van az elejétől fogva ugyanott a babám? Ez vajon természetes? Mert az előző terhességnél vándorolt a baba.

Sok boldogságot Nektek!

2011. jan. 31. 12:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a héten lépek a 19. hétbe, első baba. Két hete érzem biztosan, hogy ő az. Elég sokat mocorog, és érdekes hogy minden este majdnem ugyanakkor biztosan, de egyébként napközben is. Mivel vékonyka vagyok, nekem a hasamon nem volt semmi felesleg, így apa nagyon könnyen megérez minden mozdulatot, ha a hasamra teszi a kezét. Néha igazán intenzíven moccan egyet, volt már, hogy megugrottam tőle, és ez még csak a kezdet...mi lesz később...:)

A fejem ritkán fáj, viszont a csípőcsontomnál a combcsontom forgója néha borzasztóan...olyankor alig bírok járni (épp most is).

Sajnos ahol én élek nincs 18 heti uh.csak 22. heti, mi azt várjuk...mert bár a 12. hetin szépen megmutatta magát, itt az orvosok olyankor még kötelesek nem megmondani, bármit is látnak, nehogy megtévesszenek. Szóval már alig várjuk, hogy megtudjuk, mert addig nem nagyon gondolkodunk neveken sem...

Hirtelen ennyi jutott eszembe, jah meg most igazán hétről-hétre látványosan nő a pocakom, a 17. hétig majdnem semmi nem látszott...

Minden hasonló "korúnak" sok szerencsét az elkövetkező 4-5hónaphoz!

2011. jan. 31. 12:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Elvileg bármelyik kórházban szülhetsz, de ha az sztk-s orvosod nem áll szerződésben a kórházzal, ő nem vezetheti le ott a szülést. Javaslom, hogy szülés előtt azért párszor látogass el a kórházba, hogy benne legyél a rendszerben, esetleg orvost is választhatsz magadnak. Ha nem akarsz fizetni az orvosnak, az ambulancián mindig rendel valaki, így akár többekkel is megismerkedhetsz. Én is a SOTE II-n fogok szülni júni 20. körül.:))

11:13-as válaszoló

2011. jan. 31. 13:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Szia utolsó elötti!Igen ha azt vesszük 2 helyre járok az egyik a Dr Tahi András aki a Sote 2 őn van szülész nőgyógyász akinél szülni fogok ő amúgy is a nődokim de mivel az sztks rendelésén nem annyira megfelelő az uhs készüléke csak a szívverést és a mozgásokat tudja megnézni és hát nem a legújabb ő igy fogalmazott meg persze azt is mondta hogy ő nem genetikus ezért elküldött a 12 hetesen is és a 18 hetesen is egy másik uhra is pedig ő is mindent rendben talált. Meg persze hozzá is járnom kell még havonta és majd 24. héttől azt hiszem akkor változik akkor meg 3 hetente tehát azért volt most ennyire sürün egymás után uhm de nagyon remélem hogy már megtudom hogy Édes Dominik Tibor vagy Édes Katrin Léna lessz a tökmag a 3. név a lánynál még nem bizti mert 2 babát akarunk és ezek a nevek tetszenek tehát lehet hogy majd az én nevemet kapja 2. keresztnévnak de az is elképzelhető hogy nem is lessz 2. név se a fiunál se a lánynál :)
2011. jan. 31. 13:51
 18/18 anonim válasza:
Majd ird meg,hogy fiu vagy lány lesz-e!:)
2011. febr. 6. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!