19 hetes kismamák fejfájás nálatok is gyakori? Mozog már a pici? Megmutatta már nálatok magát a csöppség?
Szia/sztok!
Nekem első fiú volt, második lány és most még nem mutatta meg magát. Nagyon szeretném, ha kislány lenne, de valamiért olyan érzésem van, hogy Ő fiú.
Fiammal rengeteget hánytam, úgy mint most. Lányommal könnyebb volt.
Irigyellek, hogy hetente megnézhetitek UH-on. Vagy 2 helyre jársz?
Ha nem magánorvos, szabad orvosválasztás van, így TB kártyával mehetsz oda szülni, ahová Ti akartok!
A fejfájásom nekem is gyakori.
13.héttől már kezdegetett mozogni a pici. Én azóta hallgatom itthoni szívhangfigyelővel.
Betegség nem lappang benned, ez miatt ne izgulj!
Én meg azmiatt félek, hogy miért van az elejétől fogva ugyanott a babám? Ez vajon természetes? Mert az előző terhességnél vándorolt a baba.
Sok boldogságot Nektek!
Szia!
Én a héten lépek a 19. hétbe, első baba. Két hete érzem biztosan, hogy ő az. Elég sokat mocorog, és érdekes hogy minden este majdnem ugyanakkor biztosan, de egyébként napközben is. Mivel vékonyka vagyok, nekem a hasamon nem volt semmi felesleg, így apa nagyon könnyen megérez minden mozdulatot, ha a hasamra teszi a kezét. Néha igazán intenzíven moccan egyet, volt már, hogy megugrottam tőle, és ez még csak a kezdet...mi lesz később...:)
A fejem ritkán fáj, viszont a csípőcsontomnál a combcsontom forgója néha borzasztóan...olyankor alig bírok járni (épp most is).
Sajnos ahol én élek nincs 18 heti uh.csak 22. heti, mi azt várjuk...mert bár a 12. hetin szépen megmutatta magát, itt az orvosok olyankor még kötelesek nem megmondani, bármit is látnak, nehogy megtévesszenek. Szóval már alig várjuk, hogy megtudjuk, mert addig nem nagyon gondolkodunk neveken sem...
Hirtelen ennyi jutott eszembe, jah meg most igazán hétről-hétre látványosan nő a pocakom, a 17. hétig majdnem semmi nem látszott...
Minden hasonló "korúnak" sok szerencsét az elkövetkező 4-5hónaphoz!
Elvileg bármelyik kórházban szülhetsz, de ha az sztk-s orvosod nem áll szerződésben a kórházzal, ő nem vezetheti le ott a szülést. Javaslom, hogy szülés előtt azért párszor látogass el a kórházba, hogy benne legyél a rendszerben, esetleg orvost is választhatsz magadnak. Ha nem akarsz fizetni az orvosnak, az ambulancián mindig rendel valaki, így akár többekkel is megismerkedhetsz. Én is a SOTE II-n fogok szülni júni 20. körül.:))
11:13-as válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!