Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel sterilizáljam az új...

Mivel sterilizáljam az új cumikat, cumis üvegeket? Ma kifőztem őket de, maradt rajta valami fehér por szerűség, azzal mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát igen az az undorító vízkő, én is utálom! én sterilizáló folyadékot használok.
2009. febr. 5. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a gőzsterilizálóba forralt vizet használok.
2009. febr. 5. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, én pár csepp frissenfacsart citromlevet tettem a vízbe forralás előtt. Ettől nem lett annyira vízköves a baba pohara stb. De hallottam a boltban kapható citromsavról is.
2009. febr. 5. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Tegyél egy kis ecetet a forrásban lévő vízbe, az feloldja a vízkövet és nem lesz fehér-poros. Én utána mindig leöblítem jó forró vízzel, de a sterilizáló folyadékost is leszoktam, utána meg meg kell szárítani. a sterilizáló folyadékot nem nagyon szeretem, mert szerintem nagyon átveszi a műanyag az ízét-szagát, az ecetes vizes forralásnak nincs ilyen utóhatása.
2009. febr. 10. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!