Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes vagyok. Ha most kb3...

35 hetes vagyok. Ha most kb3 kg-s a babám az sok? Ha nagy a baba sokkal nehezebb megszülni?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál és ő mondta, hogy kb ennyi a súlya.És azt is mondta, hogy nem lesz kicsi baba.
2009. febr. 5. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát, ha belegondolsz, hogy az utolsó 4 hétben még hízik egy kilót, akkor tényleg nem lesz kicsi a babád. Az 56-os ruhákat el is felejtheted. Persze ha jó az ultrahang kalkulálása.

Egy ismerősöm simán szülte a 4 kilós babáját, az hogy hosszú volt a vajúdása, nem feltétlenül a baba súlyából adódhat. Viszont neki a köv. babáját az uh. fél kilóval többre becsülte, de így is 5 kiló lett (egyéb okból császárral).

2009. febr. 5. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez csak egy becsűlt súly + - fél kg eltérés belefér. Nagyon ritkán találják el a súlyt. Hát persze leehet hogy nem lesz kicsi baba, mert azt a combcsont hosszából is ki tudják számolni, de lehet csak hoszú lesz és nem súlyos. Ne ijedj meg. Az anyukám vékony alkat volt az öcsém 4150g volt és 60 cm simán szült. Nincs erre recept előre ne aggódj.
2009. febr. 5. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nehezebb a baba, erősebb is mint kisebb társai, és ő is jobban tud küzdeni miközben bújik ki, segít neked ezzel. Ne aggódj! Könnyű szülést! 29 hetes km
2009. febr. 5. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:

A szomszédomnak 4 gyermeke van és azt mondta sokkal konnyebb volt megszulni a 4500 grammos gyermekét, mint a 2500 grammosat. A nagyobb babák rásegítenek állítólag, úgy ahogy azt elottem írják!

Minden jót és konnyu szulést!

2009. febr. 5. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem 32 hetes a becsült súly 2700 gr. volt

kíváncsi vagyok mi lesz a vége?:)

2009. febr. 5. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam uh-on,38+0 vagyok és 3600grammos babót mértek hát meglepődtem az biztos.De hidd el még mindig annak örülj,hogy nagy és fejlődik rendesen,mintha le lenne maradva.
2009. febr. 5. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!