Ha a kiírt időpontban nem szülök meg akkor várnak egy hetet vagy kettőt és utána megindítják? Császár vagy a sima a jobb?
Szia!En minden kerdesedre nemtudom a valaszt mert elso babas leszek!De azt tudom hogy en februar 20-ra vagyok kiirva,es a doki aztmondta hogy elegge fent van meg a babam meg zarva vagyok stb.Es mondta ha kihuzom marciusig akkor marciusban megszuleszt!En ugy tudom 2het elote,es 2het utana is szulhetsz a kiirt idopontnak!Persze a csaszar szerintem a baba fekvesen is szamit(lent van e a feje a szulocsatornaban stb.)meg persze ha nem tagulsz akkor csaszaroznak en igy hallotam!
37+5 hetes :) Boldog babavarast!
Szia!
Én a másodikat 7-nappal hordtam túl és szerencsére megindult a harmadikat 12-nappal de ő nála már indították a szülést és végül is meglett simán mindenképp a hüvelyi szülés a jobb neked és a babának is.
28-hetes pocakos
azt mondták először,hogy bent van a feje a szülőcsatornában,utolsó ultrahangon kiderült,hogy magzatvíz van előtte.
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!