Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolci (és környéki) Kismamá...

Miskolci (és környéki) Kismamák! Hová jártok terhesgondozásra? Ha nincs fogadott orvosom, hová kell mennem nődokihoz?

Figyelt kérdés

2005-ig a Semmelweis tiniambulanciájára jártam, amikor is közölték velem, hogy keressek nőgyógyászt, mert ide többet nem jöhetek. Lementem az információhoz vagy mihez bejelentkezni, de ott mondták, hogy az én falum nem tartozik a semmelweishez menjek a megyeibe. ---> Elmentem, azóta szépen jól működött minden, míg nem azt mondta nekem az asszisztens, ide nem jöhetek többet, mert nem foglalkoznak terhesekkel. Menjek át a szülészetre. ---> Átmentem. Érdeklődtem. Azt mondták nekik nincs kifejezett terhesgondozásuk, csak ultrahang és terhespatológia na meg a dia vagy die valami, nem akarok hülyeséget írni de ez most lényegtelen is. Elküldtek a védőnőhöz. ---> Elmentem, felvette az adataim, vérnyomást mért, kis könyvet kaptam. De ő sem tudja megmondani kihez menjek, csak magán orvost tud ajánlani. Ez mind szép és jó, de akkor ha nincs fogadott/magán nőgyógyászom, akkor nem is fog nődoki megvizsgálni a terhességem alatt?

Hová, kihez fordulhatnék, aki fel tudna világosítani ez ügyben, mert ahogy haladok előre a terhességemben egyre idegesebb vagyok emiatt.

2011. jan. 27. 13:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A Semmelweisbe nem fogadnak, oda csak miskolciak járnak. Nem tudták megmondani hová kell mennem.

Fogalmam sincs kit hívhatnék fel.

2011. jan. 27. 15:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Ez is érdekes, hogy megint azt a választ kaptam amit 2005-ben, csak a miskolciak járhatnak oda, de a régi honlapjukon még fel volt sorolva egy sor falu, aki még elvileg oda tartozik hozzájuk.
2011. jan. 27. 15:03
 13/16 Victory82 ***** válasza:
Szia!Amikor a kisfiam született 3 éve,akkor is Vattán laktunk és odajártam UH-ra,csak vérvételre kellett máshová,mert nem oda tartozunk.A doki sosem mondta,hogy ez probléma.Ez elég érdekes helyzet.Viki.
2011. jan. 27. 15:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát én ezt már nem értem... Gondolom azt nem tudták megmondani, hogy hova kellene járnod...
2011. jan. 27. 15:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Nekem a megyeivel nincs gondom, csak annyi, hogy ott nincs egy orvos aki megvizsgál, az ultrahangos nem nőgyógyász, a szakrendelésre nem mehetek, akkor marad még a terhespatológia vagy a nőgyógyászati ambulancia, de az is nőgyógyászati. Vagy elsétálok a semmelweisbe és érdeklődöm. Esetleg átjelentkezem ideiglenes lakcímre páromhoz.
2011. jan. 27. 15:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem: "Én nem tudom magának hova kell mennie, de ide nem, mert ide csak miskolciak járnak." Köszi.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Ha gondoljátok, valami az eszetekbe jut írjátok. Most nekem mennem kell.

2011. jan. 27. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!