Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák a 16-2O. Hétig!...

Kismamák a 16-2O. Hétig! Titeket nem zavar, hogy folyton megkérdezik, h hogy van a baba?

Figyelt kérdés
Hiszen én se érzek semmit, nem érzem még a mozgását, annyit tudok, h x hete még jól volt az uh szerint. É nis folyton idegeskedek és még jönnek a kérdésekkel. Wáá!! Uh meg 6 hetente van, kérdés minden nap.
2011. jan. 27. 13:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hírem. Később se fog változni. :D

Amikor már látszik a pocakod, és a külvilág számára is teljesen nyilvánvaló, hogy ebben baba lakik, meghülyülnek. Vadidegen emberek sunnyognak a közeledbe, hátha megfoghatják. (Nem tudom, miért csinálják, szerencsét nem hoz....)

Az utolsó hetek "egyben vagytok még" kérdéséig folyamatosan ezt fogják kérdezni. De amikor már mozog és rugdos és érzed, akkor se fogod tudni megmondani, hogy hogy van a baba. Legfeljebb annyit, hogy ma sokat/keveset mozgott. Teljes helyzetjelentést max. magadról adhatsz. :)

2011. jan. 27. 13:50
 12/21 anonim ***** válasza:

Igen .....tudom miért írtál terhességi kort :) én 14 hét óta rendszeresen érzem mozogni, már kézzel is érezhető ha nagyot rúg :) most 18 hetes vagyok....

De amikor nem éreztem és megkérdezték is örömmel fogadtam az érdeklődést.....nem bántani akarnak :))

2011. jan. 27. 13:51
 13/21 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi hogy nekem már 15-16 hetesen szép pocim volt :) pedig nem híztam semmit....(mert írtad h ha már mozog akkor van mit simogatni..)
2011. jan. 27. 13:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Engem sem zavar...nem is értem hogy vkit ez miért idegesít :) csak udvariasságból kérdezik nem bántásból...később meg majd az lesz a baj ha nem érdeklődnek .......

Az én hasam egy idegen sem kapta el hogy megsimizze....

2011. jan. 27. 14:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Tőlem többesszámban szokták megkérdezni, hogy hogy vagyunk? Általában csak annyit mondok rá, hogy jól, meg, hogy egyre jobban. Néha egy kicsit zavar, hogy ezt kérdezik, hiszen én sem tudom biztosan, hogy jól vagyonk-e. Legszívesebben minden héten mennék utlrahangra... Párom szokta még megkérdezni minden nap, hogy hogy van a pocak, de ugye neki mindig elmondom, hogy talán most éreztem valamit meg stb.
2011. jan. 27. 15:09
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen, van, aki érti, h miért baj: 15:O9 pl. Csak ezért, mert én se tudom, mi van.
2011. jan. 27. 16:36
 17/21 porcukormókus ***** válasza:

Én most vagyok 20 hetes. Nem hittem volna, hogy zavarni fognak ezek a dolgok, de sajna néha már az agyamra megy. A kedvencem a "hogy van a baba?"- hát fogalmam sincs, én még most sem érzem, és hát ez a másik: "érzed már mozogni?"... És ami sosem maradhat el: "mennyit híztál eddig?"

A has-simogatás is zavar, nem tudom másnak ez miért fontos, de azért nem szoktam szólni. Ha hagyom magam, előbb szabadulok...:)

Bizony néha már nagyon uncsi tud ez lenni... Képzelem milyen lesz a végén az "egyben vagytok még?"...

2011. jan. 27. 16:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Még van a "tudjátok már a nemét?" Az is klassz, mikor a 18. hét előtt nem lesz uh, nem hiszem, h a baba megsúgja nekem vagy rúgásokkal mad lemorzézza, h fiú vagyok.
2011. jan. 27. 17:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, tölem is megkérdezik, hogy fiú lesz-e vagy lány, pedig előtte mondtam hány hetes vagyok... Na de ez nem zavar annyira, mert amíg nem voltam terhes, addig én sem voltam tisztában vele mikor derül ki. De már nagyon várom a 18. heti uh-t és remélem megmutatja magát!
2011. jan. 27. 17:18
 20/21 porcukormókus ***** válasza:
Igen, nálunk is mindenki kérdezgette a baba nemét. Most meg, hogy kiderült, rávágják, hogy az még nem 100%, az ultrahang is tévedhet... Sehogy se jó nekik:))
2011. jan. 27. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!