Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes terhes vagyok. 5...

18 hetes terhes vagyok. 5 napja mozog a baba, de 2 napja szinte egyáltalán nem érzem. Amúgy jól vagyok. A fiamnál egyértelműbb volt a dolog. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. jan. 27. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én 17 is kb 17 hetesen éreztem először konkrétan a baba mozgását és rá két hétre volt 1-2 nap amíg szinte semmit nem mozdult... Azóta pedig már minden este bokszmeccset rendez a picúr... Nem minden napjuk egyforma a babóknak, őket is megviselheti akár a front is. Sztem várj türelmesen és figyeld a pocidat! Fog ő rúgdosni, csak lehet most többet pihen! Üdv.: 21 hetes kismami
2008. jan. 27. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia én meg 20 hetes vagyok.. én is szembesültem már ezzel. De nem kell megijjedni, van hogy mozog ő csak olyan is van hogy nem is érezzük, attól független, hogy már éreztük.. :)

Pl, valamelyik nap voltam uh-n és akkor is épp mozgott ám én nem is éreztem.. pedig szó szerint kapálózott a lábikóival. Érdekes volt. :) Aztán azt is észrevettem, hogy mindent érzékel, és pl. ha borongósabb idő van akkor nekem sincs elcsattanó jó kedvem olyankor kevesebbet mozog. De az is igaz, hogy mikor nagyon örülök valaminek olyan mintha velem örülne. És rúgkapál.

Próbálj meg bekopogni neki.. én is szoktam olyankor mindig reagál, persze én ezt este szoktam gyakrabban, ha akarom tudni hogy minden ok e szinte mindig visszakopog :)

2008. jan. 27. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én 19 hetes terhes vagyok a napokban nekem is kevesebbet mozogott a baba. Ma viszont virgonckodik .

Lehet a frontra érzékenyek már ők is.

2008. jan. 28. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!