21-hetes kismama vagyok! (elsö baba) Kicsit tapasztalatlan:- ( Leirnátok nekem mik a legszükségesebb dolgok amit meg kell venni a babának (kezdésnek)?
Sziasztok,
Nekem az első gyerkőcnél is a babakocsi a hozzá tartozó bébihordózóval együtt használt volt, most is ilyen lett, és a tesz-vesz oldalon nagyon jó dolgokat lehet kifogni. Szinte minden nagyobb áruházban, Tesco, Auchan, Spar, időről időre vannak ksiágy akciók, és 9-12 ezer forint között lehet megkapni újonnan is. Szekrény nem érdemes újat venni, vagy csináljon a férfiember:) vagy vegyétek használtan. Amit ajánlok, az nem sok pénz, a fürdetőkád tartó, nekem nagyon jól bevált, még megvan a régi :) Mert pont jó magasságban van a kád ahhoz, hogy neked kényelmes legyen a babóca fürdetése az első hónapokban. Aztán már a kis kádat bele lehet állítani a nagy kádba.
Én ruhát vettem újat is, de mindig figyeltem az akciókat, a már említett áruházakban, jó áron és minőségben lehet kapni már, illetve rendszeresen jártam bababörzére még szülés előtt, és különböző méretekben mindig vette valamit. Nem kell mindent egyszerre megvenni, figyeld az akciókat! Főleg a nagyobb, pl. babakocsi, kiságy, gyerekülés kocsiba, etetőszék tekintetében. Jah, és egyébként sem fogja soha senki megmondani, hogy használt ruci van a babódon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!