Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetünk azért, hogy az...

Mit tehetünk azért, hogy az utolsó hetekben semmi baj ne történjen a babával?

Figyelt kérdés

Egyre több példával találkozom (olvasom), hogy a vége felé valamiért elhalt a magzat problémamentes terhesség ellenére.

Egyszerűen megbénulok, ha erre gondolok.

A 36. héten még komoly vizsgálatok vannak, de előtte 2-3 héttel, s utána, hogyan lehetne vigyázni? Megelőzni a bajt.

2011. jan. 26. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért találkozol egyre több ilyen esettel, mert egyre jobb az információáramlás.

Hogy mit tegyél?

Pihengess, pakolássz, sétálj, örülj a babának. A legfontosabb pedig az, hogy kerüld a negatív gondolatokat.

Ha nagyon aggódós vagy, kölcsönözhetsz egy szívhangfigyelőt, talán annak a használata megnyugtat olyankor is, ha nem mocorog éppen a babád.

2011. jan. 26. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel,miért halna el?Egészséges vagy?a baba jól fejlődik?mozog eleget?Akkor meg miért rágod magad ilyeneken?
2011. jan. 26. 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Van szívhangfigyelőnk.

Sok gyakorikerdeses válaszban találkoztam szórva hasonló beírással, mégha a kérdés nem is erről szólt, de nem említették, hogy mi volt a kiváltó ok. Ezért kezdtem pánikolni.

36 éves vagyok és már nem olyan mint régen...

2011. jan. 26. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyrészt szerintem se foglalkozz ilyesmivel, csak fölöslegesen idegesíted magad! Másrészt szerintem az ilyen tragédiákról nem elsősorban az anyukák tehetnek, ez egyszerűen megtörténik, sajnos :( sokszor még az orvosok sem tudják az okát

Én nem gondoltam ilyenekre, ugyanúgy éltem a mindennapokat mint addig, és én még az utolsó héten is bicikliztem 4 kilós babával a hasamban :)

2011. jan. 26. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ezen, ahogy előttem is írták, azért tudsz sok ilyenről, mert egyre jobb az információáramlás. Ez az oldal egyébként abszolút torz minta, nyilván sokkal többen vannak itt bármilyen problémával, vagy sokáig próbálkozók, stb... Nekem erre egy orvos azt mondta, hogy az, hogy egy baba az anyaméhben meghaljon, arra pont annyi esély van, mint hogy ez életben egy gyermek vagy ember meghaljon. Tehát van, mivel élünk, de nagyon csekély... Az élet veszélyes, bele lehet halni :)
2011. jan. 26. 16:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 26. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!