Van valami "népi megfigyelés", hogy mikor lesz kislány vagy kisfiú a baba?
nekem csúcsos hasam volt, fiú lett.
Az 1. válaszoló az ingázásról írt, ami úgy van: fogod az aranyláncod és egy arany karikagyűrűt (elvileg fontos hogy a saját legyen és arany!, nekem már többször is jósoltak és bejött!) és a csuklód fölé tartva megkérdezed az ingát hogy milyen nemű lesz a gyereked.
HA ELŐRE_HÁTRA mozog akkor fiú (nekem is igy volt és az is lett!) ha köröz akkor lány.
Jó szórakozás :)
Népi megfigyelés sok van, de nem nagyon válnak be. Viszont: a fiúk gyorsabbak, de kevesebb ideig élnek, mint a lányok, mármint spermakorban. Tehát ha minden nap szeretkezel, akkor jó eséllyel a peteéréskor már ott tülekednek a lányok, hogy bejussanak. Ha ritkábban, akkor a lányokat lehagyják a fiúk, persze csak akkor, ha a peteéréskor volt szeretkezés. Mi naponta többször is együtt voltunk a párommal, kislányunk lett. :-)) Szóval csak próbálj visszaemlékezni, nálatok hogy volt. Hátha megsejtheted.:-))
Ja, unokatesóm esküszik rá, hogy a lányos anyukák rókáznak állandóan. Nála bejött, nálam is, de szerintem nem lehet általánosítani.
Akárhogy is, nagyon boldog babavárást!
Sziasztok!
Én megcsináltam ezt az ingás dolgot amit itt olvastam. Nem hagyott nyugodni. És képzeljétek el nekem azt mondta amit már vagy 6X mondtak uh-n szóval tuti,h. kislány! Komolyan! Végig szaladt rajtam a hideg. Nem annyira hiszek ezekben tényleg csak a kíváncsiság vezérelt és bejött! Pedig nem erőltettem esküszöm sőt direkt fiúra gondoltam.
Azt is megkérdeztem mikor fog születni (feb.11.re vagyok kiírva de a doki szerint csak huszonvalahanyadikán fogok szülni).
Közben megnéztem egy "ingás" oldalt is itt a neten,h. hogy kell ezt csinálni.
Kérdezem: "20-a előtt?" várok...összevissza libeg, kérdezem: "20-a után?" megint összevissza libeg...kérdezem "20.-án?" és erre azt mondta IGEN.
Húúú lányok ez besz@rás! Na, kíváncsi leszek.
Bocs az OFF-ért! De ezt el kellett mondanom!
Az inga nekem is bejött annó. Fiút jósolt és az lett. A hasam formája alapján mindenki lányt mondott. mert inkább szélesedett, mint előre nőtt volna. Ez nem jött be. Hallottam valamit az AFP értékről is, hogy x-y érték között fiú a-b érték között lány (már nem emlékszem mennyi, de itt olvastam), nekem az is bejött, sőt a kínai fogantatási naptár is. Bár ezek szerintem csak szórakozásra valók, de érdekes.
Nagyon boldog babavárást:)
Köszönöm a sok fortélyt, kipróbálok ill. figyelek mindent.
Pusza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!