Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hátsó falon, mélyebben tapadó...

Hátsó falon, mélyebben tapadó lepény?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 hetes UH-on írták ezt le, és nem igazán értem, eddig csak hátsó fali lepény volt leírva, akkor most mitől lett mélyebben tapadó? Meg hogyan lehet egyszerre hátsó fali, és mélyebben tapadó? Csak nekem fura ez?

Köszönöm!

2011. jan. 26. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Vándorlepény :))) Gondolom, előzőleg elnézték. Nekem is volt olyan, hogy az első vizsgálaton mét a fundusban apadt, legközelebb meg elöl, alul... A doki mondta, hogy elnézhették... A tiéd még bőven feljebb csúszhat, ahogy növekszik a méh. Amíg nem görcsölsz, nincs barnázás vagy vérzés, problémát nem okoz, hogy mélyebben tapad az átlagnál. Ha a dokid külön nem mondta, semmiről nem kell lemondanod. Nekem elöl és mélyen tapadt legutóbb és csupán a 32. hétre került megfelelő helyre.
2011. jan. 26. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van.Először 16 hetesen mondták, addig csak annyit, hogy hátsó fali.Volt egy bevérzésem 12 hetesen, akkor nem említették, csak azt, hogy vagy ér pattant meg a méhszájnál, vagy ott alakul a lepény és ezért volt.18 hetesen, 24, 27 hetesen még mindig mélyen tapad, 1-2 cm-re a méhszájtól.Jövő 7en megyek a 32 hetes uh-ra, remélem nőtt annyit a méhem, hogy feljebb húzódott.Lehet egyszerre :hiszen a hátsó falán van a méhnek és mélyen tapadt-tehát nem magasan, vagy a fundusban a gyomor felől.
2011. jan. 26. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez volt, semmi nem volt vele, egyszerűen ezt közölték, és kész. Nem is foglalkoztam vele. Normális szülésem volt, gyors, pedig első baba.

Minden jót!

2011. jan. 26. 11:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, és a magyarázatot is, így már el tudom képzelni hogyan is helyezkedik el! Szerencsére semmi panaszom nincs, eddig nem is volt, bízom benn, hogy így is marad! :)
2011. jan. 26. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem azt mondják, hogy a méhszájon tapad, addig nem érdekes. Amúgy tényleg változik a helyzete, ahogy nő a méhed, egyre feljebb kerül.
2011. jan. 26. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 10. hét óta nézik, belső méhszájat fedő, hátsó lepényem van...

Mozgástól, sextől tiltva vagyunk, nagyjából ennyi..meg ugye nagyobb az esély a császárra...most vagyunk 18+3 még mindig ugyanott van a lepény..

Előnye is van:D már érzem a picit, ha lelkes:D

2011. jan. 26. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az van most,hogy a lepény a mellső falon tapad,eléri a méhszájat tehát mélyen van,nekünk a nemi életet sajnos meg is tiltotta:(Vizsgálatot is csak óvatosan csinál ha muszály.De amúgy mondta is,hogy a 31-32 hétre normális helyre kerül.
2011. jan. 26. 13:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Na akkor a szex innentől tuti nem fog menni, eddig sem igazán vittük túlzásba, de most már agyban eldől, hogy "nem" :(
2011. jan. 26. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!