Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha meleg vizes ( forró vizes)...

Ha meleg vizes ( forró vizes) palackot teszem a hasamra attól ugye semmi baja sem lesz a babának?

Figyelt kérdés
Mivel nagyon fázós vagyok este lefekvéskor nagyon jól esik ha a forró vizes palackom a hasamra teszem de félek hogy valami baja lehet tőle a babának.
2011. jan. 25. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem tenném a hasamra,ha babát várok!
2011. jan. 25. 20:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezt azt jelenti hogy árthat neki ?mert akkor nem teszem rá :/

De többen is mondták hogy nem lehet tőle semmi baja ezért mertem eddig :/

De akkor rosszat tettem?

2011. jan. 25. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ehhez konkrétan nem tudok hozzászólni de azt tudom hogy a szolit azért nem ajánlják és a melegfürdőt sem mert melegíti a magzatvizet. Aztán hogy i az igazság? Kérdezd meg a dokidat szerintem. De inkább takard be egy plusz takaróval a pocidat.
2011. jan. 25. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem merném, bár nem tudom, hogy lehet e, de úgy hallottam, hogy nem jó olyat csinálni ami melegíti a magzatvizet. Forró fürdő, szauna stb.
2011. jan. 25. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Elvileg nem javasolják a forró dolgokat, mert ellazítja a méh izomzatát, és felmelegíti a magzatvizet. Koraszüléshez vezethet.

A forró fürdő, szauna, szolárium nem tesznek jót emiatt.

Én nem tennék ilyet a hasamra, inkább vastagabb pizsit vennék fel.

Ha tudod, kérd ki a dokid tanácsát.

2011. jan. 25. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, árthat. Ha eddig nem lett baj, örülj neki, s ne tedd ki MAgatokat semmilyen veszélynek. Tökéletesen írták előttem, vetélést okozhat...
2011. jan. 25. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

En sem ajanlanam. Vetelest, kesobb pedig koraszulest okozhat.

En is nagyon fazos vagyok, ilyenkor feljebb veszem a futest, zoknit veszek es jol betakarozom.

2011. jan. 25. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen,árthat. Ne tedd rá!
2011. jan. 25. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!