27 hetes kismama vagyok. 4 napja fáj a hasam, és időnként keményedik! Mitől lehet ez?
Szia!
Pont ugyanígy jártam én is...
nekem csak 2*2 magneb6-ot írt fel a doki meg sok-sok pihenést. Persze azért parázok időnként meg rémképeim is vannak a koraszülésről, de megpróbálom kordában tartani magamat. 3-4 nap aktív pihenés csodákat tett, alig maradtak meg a keményedések, noha előtte óránként legalább 5-6szor keményedett. Nekem meg egy majdnem 3 éves kisfiam van, mellette is nehézkes sokszor a pihenés, de apu kibírja ezt a 2-2,5 hónapot...Az egyik hasnló cipőben járó kismamának is írtak fel nyugtatót, ugyanaz a doki mint nekem, ő seduxent szed napi 2*felet.
Ha gondolod, írj privi e-mailt és ott tudunk bővebb eszmecserét folytatni :D
Szia!
Nekem is 2000-es az érték, meg van egy 2,5 éves kisfiam. Kpaok 2*2 magneb6-ot meg az orvos sal megbeszéltem, hogy nincs házimunka, semmi fizikai tevékenység, ha csak tehetem vízszintesben pihentessem magam. Nekem nagyon keményedett a hasam, de 3 nap alatt rendeződött azután, hogy tényleg pihentem. Szerintem próbálj meg te is minél többet pihenni nehogy bekerülj a kórházba. Ja, és azt mondta, hogy ezzel az értékkel nyugodtan túl is hordhatom a babát, csak ne pattogjak, meg a gyerkőcöt még véletlenül se emelgessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!