Anyukák akik egészen pici, újszülött babával repültetek, tapasztalataitok?
Külföldön élünk, itt születik meg a baba. Oka a korszerűbb technikai háttér és kórházak. Valamint ide jártam végig terhes gondozásra is. Kivárjuk a kicsit, aztán mennénk haza...otthon ajánlottak jó lehetőséget a páromnak, de megvárnak minket. Úgy tervezzük, hogy egy hónapos kora körül repülünk majd vele...az út nincs teljesen 2 óra.
Tapasztalatok?
Köszi!
Az én babám 3 hós volt, amikor először repültünk. Végig aludta az utat. Le és felszállásnál szoptattam, hogy ne duguljon be a füle. Minden rendben volt.
Jó utat nektek!
Ajjjaj...:S
Pedig valahogyan haza kell jutnunk..
ha kocsival mennénk úgy 1500 km..
Remélem mi az első hozzászóló tapasztalataival gazdagodunk:)
Szia!
Én kb ilyen paraméterekkel utaztam 2 hónapossal. Se a repülőn nem volt gond (nappali utazás -végig aludta), se kocsival (aludt, evett). Szóval nem kell félni. Nekem max. a M...v-vel volt gond, ahol rám szóltak, hogy nem szoptassak (Buisnessen, senki nem látott semmit :-/).
úúúúh nem mondod, hogy rád szóltak a repülőn, hogy ne szoptass?????
És mit mondtak miért?? Ez tök durva.
Köszi a választ.
Tényleg elképesztő amit írsz a szoptatásról....én fél évig dolgoztam a kedvenc magyar légitársaságnál (földön)...elég is volt...de ilyesmire nem emlékszem...bár stewikkal nem sok kapcsolatunk volt, de most ez komolyan érdekel. Szerintem nem szólhattak volna rád.
Kedves Utolsó,
ezeket érdeklődd meg annál a légitársaságnál, amivel utazol, mert mindegyiknek eltérő lehet a feltétel rendszere!
Mi easyjettel szoktunk repülni, felvihetsz a babának folyadékot is, ételt is. Lehet, hogy bele kell majd kóstolnod a biztonsági ellenőrzésen.
2 éves kor alatt nem kell neki jegy, veled egy széken utazik elvileg (ha nincs tele a repülő, akkor próbáld úgy intézni, hogy legalább a melletted levő szék üres legyen, sokkal könnyebb úgy tartanod a babád, pláne ha még szoptatsz is) és le és felszállásnál egy plusz biztonsági övvel be kell kötnöd. A babaüléses megoldást nem mindenhol tolerálják, mivel van ahol nem tudják rendesen megoldani a rögzítését. Babakocsit vihetsz extra poggyászként magaddal, (nem kell érte külön fizetni) a repülő lépcsőjéig viheted magaddal, ott otthagyod és majd a csomagokkal együtt fog megérkezni.
Szeretném hangsúlyozni, hogy ez Easyjet-es tapasztalat, máshol lehet, hogy teljesen másképp van.
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!