Dr. Sipos Miklós & dr. Sziller Péter bp-i dokikról vélemény és tapasztalat?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 20:29
1/6 anonim válasza:
A testvérem Szillernél szült 3 éve.Neki nagyon bevált már a 3. babát szülte nála.Terhesség alatt nagyon figyelt rá megmondta mit ehet, mit nem, hogy ne hízzon sokat stb,tényleg foglalkozott vele.A szülésnél időnként bekukkantott,de a szülésznő csinált mindent, mert ő is fogadott volt.a doki csak a kitolásnál maradt bent,meg utána varrni.Az is tökéletes lett.
2/6 anonim válasza:
Én pár héten belül Szillernél fogok szülni, első baba lesz.
Laza és rugalmas, nyugodt, bár telefonon nem mindig egyszerű elérni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat lányok!
dr.Siposhoz járok, de most konzultálni megyek dr.Szillerhez holnap...
Remélem minden rendben lesz...Minden jót nektek is!:)
2011. jan. 24. 22:39
5/6 anonim válasza:
Sziasztok!Sziller Dokihoz megyek magánba kedden most először.Azt szeretném tudni,hogy mennyit kér egy rendelésért???Köszönöm válaszotokat Móni
6/6 A kérdező kommentje:
15.000.- kért de ebben benne volt egy műtét előtti konzultáció, hüvelyi uh, és egy norm.nőgyógyászati vizsgálat.Én jan.végén voltam nála, úgy tudom, hogy 10.000-15.000.- körül mozog a tarifa.
2011. febr. 5. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!