Tippelős játék, szerintetek hányadik hét és milyen nemű?
2011. jan. 21. 16:59
5/11 anonim válasza:
nekem is pont ekkora a pocim (legalabb is mikor teleeszem magam) En ma vagyok a 20 hetben (5 ho),igaz masodik terhesseg. Az hogy lany vagy fiu..hat nehez megtippelni, nekem lanyommal mindenki eskudozott hogy fiu lessz most meg nem tudjuk es teljesen mas a formaja.. Na szoval, legyen 20 het fiu. ird mar meg a vegere hogy lassuk mennyire jarunk kozel az igazsaghoz..
10/11 A kérdező kommentje:
hát akkor igaza van mindekinek a környezetembenh rettenetesen pici hasam van mert ma vagyok pontosan 32. hét és 4. nap. és kislánykám lesz márciusban:)
Tiffany lesz a neve.
köszi a játékot:)
2011. jan. 22. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!