Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel mossam ki babámnak...

Mivel mossam ki babámnak vásárolt ruhákat?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy nem jó, ha nagyon illatosak a ruhák.

Most 32 hetes vagyok, ráérek még kimosni őket?

2011. jan. 21. 12:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Tide sensitive mosóport használok a fiam születésétől kezdve és csak egy picike öblítőt. Azt is sensitivet (Lenor, Silan vagy Coccolino).

Kifordítva 60 vagy 40 fokon mosom a ruhákat. (maszatosságtól függően) Mire megszáradnak csak enyhén lesznek illatosak, mert az én mosógépem még az öblítószeres öblítés után is kiöblíti őket sima vízben.

2011. jan. 21. 13:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanazzal a mosóporral mosom a ruháit,mint amivel a miénket,eleinte nem használtam egyáltalán öblítőt! Én se szeretem ha nagyon öblítő illatú a ruha!
2011. jan. 21. 13:05
 3/12 anonim ***** válasza:
dreft babyt használok kezdetektől a fiamnak a mai napig,16 hónapos.öblítő nem kell hozzá,folyékony mosószer.jó illatú és puha lesz a ruhája tőle
2011. jan. 21. 13:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Sima folyékony mosószert használok, öblítőt nem.

Én utálom ha illatoznak ruhák az öblítőtől.

A fehéreket mosószódával mosom.

2011. jan. 21. 13:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom a "sensitive" mosószereket, öblítőket, mert csak a nevük az...főleg nem újszülöttnél. Ha nagyon nem vagy bio-párti (színeseket mosósdióhéjjal, fehéreket mosószódával mosni), akkor ajánlom a DM-ben kapható denk mit babáknak való folyékony mosószert, abban legalább nincs káros vegyszer (színezék, kőolajszármazék, illatanyag, stb, stb). Mert lehet, hogy akik a Tide-ot, Dreftet stb használják szerencsések, hogy nem ütött ki a baba bőrén (ekcéma), de nem éri meg kockáztatni. Öblíteni pedig elég a sima víz vagy egy pici ecet hozzáadásával.
2011. jan. 21. 13:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Ráérek még kimosni őket?
2011. jan. 21. 13:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 33 hetes km vagyok, és én még nem mostam ki semmit :(. Csak 1 hét múlva tudok nekikezdeni sajnos. Szerintem nyugodtan nekiállhatsz!! A napokba olvastam itt, hogy ilyenkor már szinte mindenki ezekkel foglalatoskodik.

Nekem lassú folyamat lesz, mert én még a takarót, plédeket, lepedőt is kiakarom mosni, és idő a száradás folyamata is...

Menj és kezdj neki!!! :)

2011. jan. 21. 13:36
 8/12 A kérdező kommentje:

Nekem sincs még kimosva semmi, se a takarók, plédek, ágyneműhuzat, semmi.

Kórházi csomagodat összekészítetted már? Én nem.

2011. jan. 21. 13:42
 9/12 anonim ***** válasza:

A 33 hetes vagyok. Nem... a kórházi csomag sincs összekészítve...

Sztrájkolok. Én még nem akarok szülni!

Most hétvégén megyünk vásárolni olyan dolgokat, amik abba a táskába valók majd. Majd!

2011. jan. 21. 14:03
 10/12 anonim ***** válasza:
36 hetesek vagyunk!! Már túl vagyok a mosáson, én a rendes ariel mosóporral mostam, mint a mi ruháinkat. Öblítőnek pedig vettem Gabi baba öblítőt, nagyon jó illata van és direkt csecsemőknek gyerekeknek van! Mindent 40fokon mostam mert utána gőzölve át is vasaltam!!
2011. jan. 21. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!