Mivel mossam ki babámnak vásárolt ruhákat?
Hallottam, hogy nem jó, ha nagyon illatosak a ruhák.
Most 32 hetes vagyok, ráérek még kimosni őket?
Tide sensitive mosóport használok a fiam születésétől kezdve és csak egy picike öblítőt. Azt is sensitivet (Lenor, Silan vagy Coccolino).
Kifordítva 60 vagy 40 fokon mosom a ruhákat. (maszatosságtól függően) Mire megszáradnak csak enyhén lesznek illatosak, mert az én mosógépem még az öblítószeres öblítés után is kiöblíti őket sima vízben.
Sima folyékony mosószert használok, öblítőt nem.
Én utálom ha illatoznak ruhák az öblítőtől.
A fehéreket mosószódával mosom.
Szia!
Én 33 hetes km vagyok, és én még nem mostam ki semmit :(. Csak 1 hét múlva tudok nekikezdeni sajnos. Szerintem nyugodtan nekiállhatsz!! A napokba olvastam itt, hogy ilyenkor már szinte mindenki ezekkel foglalatoskodik.
Nekem lassú folyamat lesz, mert én még a takarót, plédeket, lepedőt is kiakarom mosni, és idő a száradás folyamata is...
Menj és kezdj neki!!! :)
Nekem sincs még kimosva semmi, se a takarók, plédek, ágyneműhuzat, semmi.
Kórházi csomagodat összekészítetted már? Én nem.
A 33 hetes vagyok. Nem... a kórházi csomag sincs összekészítve...
Sztrájkolok. Én még nem akarok szülni!
Most hétvégén megyünk vásárolni olyan dolgokat, amik abba a táskába valók majd. Majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!