A második trimeszterben az normális, hogy nagyon fáradt vagyok és délutánonként aludnom kell?
Figyelt kérdés
2008. jan. 25. 16:27
1/4 anonim válasza:
Rám sem volt jellemző az első időkben, de most nemrégiben elalszom délután 2 körül.-)
Szerintem ezzel semmi baj, ha tudsz, pihenj:-)
2/4 anonim válasza:
Én már az elsőben is aludtam délután,ha volt rá lehetőségem.Szerintem kell is a kismamáknak.
17 hetes kismami
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én is ebben a cipőben járok szerintem a szervezet biztosan érzi,hogy szüksége van egy kis pihire!Nyugodtan pihenj amikor csak tudsz.
4/4 anonim válasza:
Szia! Sokszor én is fáradtnak éreztem magam, sokat aludtam és a vérvétel vérszegénységet mutatott. Amióta szedem a vaskészítmény sokkal fickósabb vagyok!:) De ettől függetlenül is szerintem lehetünk fáradékonyabbak! Üdv. 25. hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!